ZMAGOVALKA

Ne boste verjeli, kakšen luksuz je Ana Soklič objavila dan pred Emo (VIDEO in FOTO)

Zmagovalka Eme je v preteklosti navduševala tudi v tujini.
Fotografija: FOTO: Rtvslo.si
Odpri galerijo
FOTO: Rtvslo.si

Slovenske gledalce je na letošnjem izboru Eme prepričala pesem Ane Soklič z naslovom Voda. Po njenem odzivu, ko je izvedela, da se je z Lino Kuduzović uvrstila v superfinale, bi lahko sklepali, da te uvrstitve ni pričakovala. Ana je bila povsem šokirana, po zmagi pa se je vsa tresla.



Sicer pa je 36-letnica v glasbenih vodah znano ime. Mnogi so prepričani, da je njen glas v samem vrhu popularne slovenske glasbe. Pred leti je nastopila tudi v enem od znanih pevskih resničnostnih šovov, s svojo glasbeno nadarjenostjo pa je navduševala tudi v tujini. 

Tako je Ana le dan pred sobotnim izborom objavila leto dni stare spomine, ko je v Monte Carlu nastopila za monaškega princa Alberta II. Za ta večer so izbrali zgolj štiri vokaliste iz vse Evrope in Ana je bila med njimi.



Tik pred finalnim izborom Eme je objavila fotografije z lanskoletnega dogodka v Monaku, kjer je nastopila v luksuznem hotelu de Paris na francoski rivieri. Princu Albertu II. se je zahvalila, da verjame v njen talent. Še danes ne more verjeti, da je lahko nastopila v isti dvorani, kot je nekoč legendarna Maria Callas. »To je nekaj, kar je onkraj meja,« je zapisala.



Za poseben dogodek se je večkrat preoblekla v dolge večerne obleke, objavila pa je tudi posnetek iz razkošne dvorane, kjer se je vse skupaj odvijalo.



Ana, ki bo 12. maja v Rotterdamu nastopila na prvem polfinalnem večeru evrovizijskega izbora, že leta 2014 razprodala samostojni koncert na Veneto jazz festivalu v Benetkah, leta 2017 pa je gostovala še v Dubaju za Rotaryclub, Neaplju in pozneje s simfoničnim orkestrom nastopila v italijanskem Lignanu. Kot je dejala, ima v tujini tudi odlično agentko, ki ji ureja nastope.

Preberite še:

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije