KDO SI ZASLUŽI FINALE?

Presenečenje v Kmetiji, komentatorji besni

Objavljeno 08. december 2018 10.16 | Posodobljeno 08. december 2018 10.25 | Piše: A. L.

Niso si edini, kdo bi se moral boriti za glavno nagrado.

Nik. FOTO: Pop TV
Letošnja Kmetija se bliža se koncu. Finalisti so Aneta, Denis, Franko in Nik, a mnogi se s tem ne strinjajo. Nekateri komentatorji namreč menijo, da si nekateri finala ne zaslužijo.

Spodaj navajamo nekaj izbranih komentarjev (nelektorirano):

»Aneto in Nika bi poslala brez boja domov ker si sploh ne zasluzita finale edino z gobezdanjem,« je jasna Majda, ki pravi, da ji gre črnolasa finalistka blazno na živce.

»Mi je antipatična Aneta do neba in nazaj, a naj le tekmuje, dobro je plula čez celo kmetijo, ampak se vprašam, le kako je Niku uspelo se tako, brez nič prišlepati do konca....no tudi za take se najde prostor hi hi,« piše Danica.

Jasna je prepričana, da je »Aneta pokazala kaka borka je, pa upam da je vsem babam zaprla usta. Denis se ji posmehuje ker je zbrala Rusa, naj se raj skrije, za dvoboj zbrau zensko.«

»To kmetijo si zaslužita al Denis al pa Franko...unadva pa niti mal ne,« je prepričana Erika.

»Svakaa cast Anetii.! Tle je edina k si dejansko zasluzii finale.!! Ce je kdo, ki je sou cez pravo borbo v tej igri.. pa je to al fizicna al psihicna.. je to Aneta..tko da, kapo dol..in sam upam, da dobis zmago,« meni Sarch.

Lana je za Denisa ali Franka: » Denis, nekateri so mnenja da ce si ze enkrat pobral kes in zmagal ne rabis se drugic, jas pa recem, da nekdo, ki je tako deloven kot si ti letos pokazal si se zasluzi 100x.. franko pa v vseh sezonah ni blo folka, ki bi bil tako tih in seveda za nekoga je to hinavski karakter nevejo pa, da se eni nocejo “vazit” pred kamerami in pljuvat po vseh in polek tega si se najvec naredo za kmetijo polek Denisa tako da vseeno kateri zmaga bom zelo vesela.«

»Aneti privoščim zmago zato, ker je odkrita, ni ena opravljivka, velika borka..gremoooo,« pravi Mojca.

»Nik si sploh ne zasluzi bit v super finalu , en slepar , pa Aneta skoz neki otresa jezik,« verjame Marija.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji