Po tekočem traku si spreminjajo imena

Težko je biti znamka z dvema imenoma, ker lahko nastane zmeda.
Fotografija: Manuella Brečko na evrovizijski sceni FOTO: ESC
Odpri galerijo
Manuella Brečko na evrovizijski sceni FOTO: ESC

Leta 2016 je Slovenijo na tekmovanju za pesem Evrovizije zastopala Manuella Brečko, na največjem evropskem odru se je predstavila s pesmijo Blue and Red, a se ni uvrstila v veliki finale. Potem se je začela pot ManuElle in skoraj ni bilo pogovora za medije, v katerem se ni predstavljala s tem imenom. Nato je več kot očitno napočil pravi čas za novo poglavje v njenem življenju, kar je okronala z novim umetniškim imenom.


Pevka je namreč samo opustila drugi del svojega imena, Ella, in se tako od zdaj naprej predstavlja kot Manu. Pod svojim novim umetniškim imenom je že izdala novo skladbo Only Love. Radovedni hudomušni jeziki se sprašujejo, kaj sledi prihodnje leto.

Ni pa edina, ki s svojim imenom malce bega poslušalce in oboževalce. Tudi Maja Keuc je te sorte, bi lahko zapisali. Namreč: Maja Keuc je Amaya. Kako to pojasnjuje? »Težko je biti znamka z dvema imenoma, ker lahko nastane zmeda, zato se držim Amaye. Tudi vsa družabna omrežja imam tako poimenovana. Sem se pa pri nas očitno res zasidrala kot Maja Keuc,« pravi Maja Keuc oz. Amaya oz. Maja Keuc oz. … 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije