BAR NA PLANET TV

Ostri odzivi na seks v Baru: Njen očka bo gotovo ponosen

Fotografija: Tudi v kopalnici je bilo vroče. FOTO: Planet Tv
Odpri galerijo
Tudi v kopalnici je bilo vroče. FOTO: Planet Tv

Slovenci smo seksa v resničnostnih šovih sicer že vajeni, med drugim je za šov poskrbela tudi Mirela v Big Brotherju. Lara in Žiga v Baru na Planet TV pa sta vseeno šokirala večji del javnosti, saj sta se strastem predala po zgolj nekaj urah po prihodu v šov. 

Žiga je do gležnjev slekel boksarice. FOTO: Planet TV
Žiga je do gležnjev slekel boksarice. FOTO: Planet TV

Na družbenih omrežjih so se pričakovano usuli komentarji gledalcev. »Hvala bogu, se vsaj nekaj dogaja,« se je glasil eden od prvih komentarjev pod člankom o romanci z Žigo in Laro v glavni vlogi. Večji del komentatorjev pa se je spotaknil ob izjavo, ki jo je Lara podala ob koncu predstavitvenega videa: »Moj največji cilj v življenju je, da bi bil očka ponosen name.« 

Jo čaka uspešna kariera?

»Zanima me, kako bo oči ponosen nanjo, ko bo po TV gledal, kako ga je 'fasala',« se je glasil le eden od komentarjev, ki je omenjal njenega očeta in njegov ponos. Spet drugi so prepričani, da si bo na ta način 21-letnica ustvarila kariero. Eden od komentatorjev pa opaža, da se časi spreminjajo. »Jaz to delam v postelji,« je zapisal. 

Oblekel se je in se odpravil v kopalnico, kjer sta nadaljevala šov. FOTO: Planet TV
Oblekel se je in se odpravil v kopalnico, kjer sta nadaljevala šov. FOTO: Planet TV

Lara je sicer pred prihodom v šov končala večletno razmerje. V predstavitvi je dejala, da se v Baru ne bo zaljubila, saj si želi svobode. Ali gre pri predajanju strastem z Žigo zgolj za bežno avanturo ali pa se je mlada kozoroginja morda celo zaljubila na prvi pogled, bo pokazal čas. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije