Leto 2019 je bilo adrenalinsko

Zakonca Jagoda in Jurij Batagelj si ga bosta še kako zapomnila. Voditi oddajo Zapleši v ljubezen je bila najbolj nora stvar, ki sta jo naredila.
Fotografija: Jagoda in Jurij s hčerkico Ivo FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Jagoda in Jurij s hčerkico Ivo FOTO: INSTAGRAM

Čeprav sta Jagoda in Jurij Batagelj skupaj že 20 let, pri tangu med njima vedno preskoči iskrica, je o tem izjemno strastnem plesu, ki sta ga odplesala v oddaji Pri Črnem Petru, povedala Jagoda. Z možem in soplesalcem Jurijem si bosta iztekajoče se leto zapomnila tudi po tem, da sta se prvič preizkusila v voditeljski vlogi in se v oddaji Zapleši v ljubezen odlično znašla. »To, da sva postala voditelja oddaje, je bil res velik izziv in verjetno najbolj nora stvar, kar sva jih do zdaj naredila. Ker nisva voditelja, je bilo to res precej adrenalinsko, a sva v izkušnji vseeno uživala. Lepo je bilo zaradi super ekipe, ki je bila z nama ves čas, in zaradi lepe sporočilnosti oddaje, ki je pozitivna in širi ljubezen.

Tekmovala sta več kot 20 let. FOTO: ANA KOVAČ
Tekmovala sta več kot 20 let. FOTO: ANA KOVAČ
Sicer pa Jagoda niti ni adrenalinski tip. Že vožnja z vlakom smrti v kakem adrenalinskem parku je zanjo hitro preveč,« pravi Jurij. V predprazničnem času družinica izjemno uživa, Jagoda in Jurij sta razkrila, da imajo pri njih doma poseben ritual okraševanja smrekice. »To vedno počneva skupaj oziroma zdaj to počnemo kot družina. Zavrtimo si še lepo glasbo in se imamo lepo,« pravita vrhunska plesalca, ki bosta božič in novo leto preživela doma v krogu družine in prijateljev. »K Jurijevi družini gremo na božično večerjo, pri Jagodi pa se vsi zberemo, ko nas obišče dedek Mraz.

Letos bomo prvič pripravili skrivnostnega dedka Mraza, kar pomeni, da smo novembra izžrebali in bo vsak dobil samo eno darilo, ki bo nekaj posebnega,« sta še povedala o letošnjem obdarovanju in priznala, da sta po norem plesnem tempu začela živeti malce bolj spontano.
Leto 2019 si bosta zapomnila po oddaji Zapleši v ljubezen. FOTO: ANA KOVAČ
Leto 2019 si bosta zapomnila po oddaji Zapleši v ljubezen. FOTO: ANA KOVAČ

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije