VROČE BO

Lara pred začetkom šova Kmetija: se bo spet slekla pred kamerami?

Tekmovalci, ki bodo nastopili v šovu, bodo gotovo poskrbeli, da ne bo dolgočasno. 
Fotografija: Lara Goršek Kos. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Lara Goršek Kos. FOTO: Facebook

Le nekaj dni nas še loči do začetka predvajanja šova Kmetija na Pop TV. Imena tekmovalcev niso skrivnost, že dolgo je namreč znano, da bo letošnja zasedba na posestvu prav zvezdniška. Med njimi bodo tudi številni bivši tekmovalci različnih šovov, med katerimi bo gotovo veliko pozornosti pritegnila tudi Lara Goršek Kos, 26-letnica, ki je že nastopala v Kmetiji. Tokrat se je v šov odpravila s jasnim ciljem, da zmaga.

»Prihajam samo zaradi denarja. Nagrada je mikavna, in ker že imam nekaj izkušenj, upam, da mi bo uspelo priti do konca,« je dejala pred začetkom. Ve že tudi, za kaj bi porabila glavno nagrado. »Če zmagam, bom porabila denar za to, da si bova s fantom začela ustvarjati dom.«

Lara, ki je pred leti na Kmetiji že dokazala, da nima težav z goloto, pravi, da se njen odnos do golote pred kamero ni spremenil. »Z goloto pred kamero nimam težav, ampak se bom poskušala temu izogibati zaradi drugih. Ljudje se očitno bojijo golih joškov in gole riti in potem grdo komentirajo. Hudo mi je za te ljudi, ker so zatrti in zavrti,« je še dejala.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije