PONUDBA, KI SE NE ZAVRNE

FOTO: Slovenka Ula postala zajčica kralja razvrata

Upa, da se bo od njega veliko naučila.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Čare Ule Šemole (30), slovenske zajčice, ki ima na instagramu 48.000 sledilcev, je opazil tudi razvpiti 'kralj instagrama', plejbojevski multimilijonar Dan Bilzerian (38). Kot pišejo hrvaški mediji, bo balkanska vplivnica, kot so jo poimenovali, kmalu postala del razuzdanih in najbolj priljubljenih zabav na svetu.

»Do sodelovanja je prišlo prek spletnih omrežij. Dan in jaz imava nekaj skupnih prijateljev, poslal mi je ponudbo.« je povedala Ula. »Dan je Božiček za odrasle. Kdo se ne bi družil z njim?« Bilzeriana in njegovo četico pomanjkljivo oblečenih zapeljivih mladenk na instagramu spremlja skoraj 30 milijonov ljudi, ki imajo poleg lepih deklet in divjih zabav možnost videti tudi Danove drage avtomobile in tudi orožje. Ženske, s katerimi pozira mišičasti in bahati Dan, so večinoma manekenke, lepe vplivnice in pornoigralke.



Ula je razkrila, da je dan z Danom poln adrenalina, športa, zabave in zanimivih ljudi, najpomembnejše pa je, da vsak trenutek druženja z njim ovekovečiš. Dodala je, da so dekleta, ki se družijo z njim, čudovita in da veliko zaslužijo. Dan ni njen tip moškega, upa pa, da se bo od njega veliko naučila in sklenila še kakšen dober posel.



Ula je nase opozorila, ko je postala članica plesne skupine SheDivaz, polne vročih deklet, ki se je širši slovenski javnosti predstavila v oddaji Slovenija ima talent. Ni bilo dolgo, ko se je Ula slekla za Playboy in razkrila adute, za katerimi so vzdihovali celo moški v Srbiji. Danes s fantom Luko Lahom, ki so ga pred časom v medijih obtožili goljufij s kripotovalutami, živi na Baliju, kjer ustvarja svojo modno znamko, nekajkrat na leto pa se vrne v domačo Slovenijo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije