UJETI V FOTOOBJEKTIV

FOTO: Šarec sam, brez soproge, Cerar nasmejan ob Mojci

Objavljeno 26. junij 2019 14.13 | Posodobljeno 26. junij 2019 14.31 | Piše: N. Č.

Politiki so na proslavo po večini prišli s svojimi spremljevalci.

Marjan Šarec. FOTO: Mediaspeed
Na osrednjo državno proslavo pred dnevom državnosti je na Kongresni trg prišel vrh politike, tja pa so bili povabljeni seveda tudi njihovi spremljevalci in spremljevalke. 

image
Marjan Šarec. FOTO: Mediaspeed

Predsedniku države Borutu Pahorju se je na proslavi pridružila njegova dolgoletna partnerica Tanja Pečar. Mimo postrojene častne straže garde Slovenske vojske se je sam samcat sprehodil Marjan Šarec, ki je na državnih dogodkih le redkokdaj opažen s svojo soprogo Barbaro Iskra Šarec. Pogosteje je ob svojem moškem Tatjana Gider, žena Dejana Židana, in tudi tokrat svojega moža ni pustila na cedilu.

image
Mojca Stopar je poklepetala z Alenko Bratušek. FOTO: Jože Suhadolnik

Redni zunanji gost državnih dogodkov je tudi Mitja Cvetičanin, dolgoletni soprog ministrice Alenke Bratušek. Ta je poklepetala s partnerico ministra Mira Cerarja Mojco Stopar, ki imata zdaj že nekaj mesecev staro hčer. Ob nekoliko zdolgočasenih obrazih sta prav onadva na državni proslavi delovala kot mlada zaljubljenca. Morda je razlog, da sta od vseh zgoraj naštetih prav Cerarjeva še najkrajši čas v partnerski zvezi.

image
Dimitrij Rupel in Marjan Podobnik. FOTO: Mediaspeed

Proslave sta se udeležila tudi večna zakonca Milan Kučan in Štefka Kučan, nekaj pa je bilo tudi osamljenih mož, med njimi Dimitrij Rupel in Marjan Podobnik.

image
Dejan Židan s soprogo in prvo damo Tanjo Pečar. FOTO: Mediaspeed

image
Alojz Kovšca s soprogo Stanko Kajfež Kovšca. FOTO: Mediaspeed

image
Alenka Bratušek s soprogom. FOTO: Jože Suhadolnik
Deli s prijatelji