POLETJE

FOTO: Poglejte, kako se smeji bivšemu partnerju Tanje Žagar

Arnej Ivkovič je pokazal svoj iskreni nasmeh.
Fotografija: Na dopust se je odpravila tudi Tanja Žagar, ki je z Arnejem slavila v šovu Zvezde plešejo. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Na dopust se je odpravila tudi Tanja Žagar, ki je z Arnejem slavila v šovu Zvezde plešejo. FOTO: Instagram

Arnej Ivkovič je tisti fant iz plesnega sveta, ki mu je uspelo osvojiti laskavi naslov zmagovalca letošnje plesne oddaje Zvezde plešejo. Skupaj s soplesalko Tanjo Žagar sta s trdim delom in talentom prepričala Slovenijo, da sta najboljši plesni par.

Arnej. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Arnej. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Zanju je veljalo, da sta nasmejani plesni parček. A Tanjinemu bivšemu plesnemu partnerju se še kar smeji. Kaže, da je vseskozi nasmejan in njegov smeh je tudi nalezljiv. V svoji zadnji objavi na instagramu je objavil nasmeh, v katerega se lahko kar zaljubiš, dopisal pa je močno sporočilo: »Nasmeh ima neverjetno moč. So ljudje v mojem življenju, ki me znajo nasmejati, a so tudi edini, ki tudi vedo, kakšen je moj resničen in iskren nasmeh.«

Arnej Ivkovič. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Arnej Ivkovič. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Arnej je mlad profesionalni plesalec, ki je v šovu Zvezde plešejo odplesal največ plesov z različnimi plesalkami, saj sta s soplesalko Natalijo Bratkovič izpadla kot prva, a je pozneje navduševal v paru z Ilko Štuhec, Laro Komar in Alenko Godec ter v triu z lanskoletnima zmagovalcema Natalijo Gros in Miho Peratom. Letos je s Tanjo Žagar stopil najviše in odplesala sta zmagovalni ples.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije