TATU IMA

FOTO: Na prsi si je tetovirala znanega slovenskega pevca

Objavljeno 26. avgust 2019 19.41 | Posodobljeno 26. avgust 2019 22.10 | Piše: Roman Turnšek

Štajerski Brendi ne ve, kdo je dekle, ki si je omislilo posebno telesno poslikavo.

Počaščen je, da se je oboževalka odločila za tetovažo z njegovo podobo.
Krog oboževalk štajerskega Brendija se vsak dan veča. To lahko sklepamo ne le po obiskih njegovih koncertov, temveč tudi po početju njegovih oboževalk.
image
Počaščen je, da se je oboževalka odločila za tetovažo z njegovo podobo.

Štajerski Brendi je sicer za poslušalce že dal izdelati koledarje, vzglavnike in obeske, dekleta pa so kar sama dobila idejo. Ena izmed oboževalk si je namreč omislila tetovažo z njegovo podobo. »Tega sploh nisem vedel, dokler nisem dobil fotografije, s katere je to jasno razvidno,« pravi.

Zanimivo je, da Brendi pravzaprav sploh ne ve natančno, katero dekle si je omislilo tatu, čeprav mu je poslalo fotografijo in je mesto, ki si ga je izbrala zanjo, precej nazorno. Ali Brendi res ne ve ali pa preprosto noče povedati?

»Ne, zares ne vem. Slika, ki sem jo dobil, je takšna, kot sem vam jo pokazal. Vidi se tatu, in predel, kjer je, je po moje odličen. Je pa na fotografiji samo ta del telesa in nič drugega, je brez obraza, žal. Tako da sploh ne vem, kdo je ženska, ki si je dala narediti mojo tetovažo, niti kako je videti,« pravi pevec.

Ker ga muči velika radovednost, za katero dekle gre, upa in si želi, da bi o veliki oboževalki izvedel še kaj več. »Ne vem, zakaj taka skrivnostnost in sramežljivost, saj slika, vsaj po moje, ni ravno sramežljiva! Upam, da se punca odloči in pristopi na katerem od nastopov in mi tatu pokaže tudi v živo,« poudari.
Upam, da se punca odloči in pristopi na katerem od nastopov.


Sicer, kot pravi, ni ravno ljubitelj tetovaž in še manj strokovnjak zanje, se mu pa zdi, da gre za tatu, ki ga je moč odstraniti. Pa je zaradi tega kaj razočaran? »Razočaran? Se hecate? Nikakor ne! Tatu je tatu, ne glede na to, ali je trajen ali ne,« pravi. 
Deli s prijatelji