IZLET

FOTO: Bratuškova objavila družinsko fotografijo, usuli so se komentarji

Odpravili so se v Logarsko dolino.
Fotografija: Alenka Bratušek. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Alenka Bratušek. FOTO: Instagram

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek si je na dopustu vzela čas za družino in skupaj so se odpravili na izlet k slapu Rinka v Logarski dolini. Oskar in Nuša sta že odrasla, stara že 21 in 25 let, zato je, kot so nekateri zapisali pod komentarji fotografije, ki jo je objavila nekdanja predsednica vlade, pohvalno, da sta se družinskega izleta udeležila.


Skupinska fotografija je bila deležna velikega odziva, pod njo pa so se usuli številni, predvsem pozitivni komentarji. »Lepi starši, lepi otroci«, »Lepo vas je videti skupaj, vsi ste čudoviti!«, »Videti ste sproščena in srečna družina«, »Res lepo, ko je družina skupaj. Še veliko takšnih trenutkov«, »Najlepše je z družino, a ne? Pa težko se spravimo skupaj, ko otroci odrastejo in imajo že svoje življenje«, »Res lepo, samo uživajte!« ...

Med komentarji pa je eden zaradi svoje hudomušnosti prav izstopal. Na fotografiji v kamero namreč gledata le Bratuškova in njen soprog, otroka pa se držita nekoliko bolj kislo. »Glave gor, otroci, vaša mama dobro dela,« ju je nekdo 'potolažil'. Mi se tokrat v podrobnosti dela političarke ne bomo spuščali, a kdor spremlja delo Bratuškove, ga lahko sam ovrednoti.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije