ŠE STA SKUPAJ

Cerar za valentinovo ne bo sam

Po daljšem času jo je premier ponovno pokazal.
Fotografija: FOTO: Vlada.si, STA, Daniel Novakovič
Odpri galerijo
FOTO: Vlada.si, STA, Daniel Novakovič

Potem ko se premier Miro Cerar nekajkrat v javnosti ni pojavil skupaj s svojo partnerico Mojco Stropnik, so se pojavila ugibanja, da sta se z razšla. Ugibanja je Cerar končal, ko ga je spremljala na diplomatskem zboru, pred dnevi pa še, ko je na proslavo ob dnevu kulture v Cankarjevem domu prišel v njenem spremstvu, skupaj pa sta bila tudi naslednji dan v Vrbi, rojstnem kraju Franceta Prešerna. Sodeč po tem lahko sklepamo, da za prihajajoči praznik ljubezni, valentinovo, premier ne bo sam(ski).

Cerar in Stropnikova naj bi bila par od poletja 2016. Prvič sta se v javnosti kot par uradno predstavila pred letom dni, na tradicionalnem sprejemu diplomatskega zbora na Brdu pri Kranju. Skupaj sta bila tudi septembra lani v New Yorku, ko sta se ob robu zasedanja generalne skupščine ZN srečala s prvim parom ZDA Donaldom in Melanio Trump.

Mojca je v Cerarjevem srcu zamenjala temnolaso Vesno Arnšek, ki je bila pred tem Cerarjeva partnerica in je stala ob njem, ko je zmagal na parlamentarnih volitvah leta 2014. Pred Vesno je bil Cerar skupaj z Danico Cerar, s katero sta se razšla leta 2010. V zakonu sta se jima rodila sin Miha in hči Eva, prva premierjeva žena pa je bila Maja Cerar.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije