Anamaria razkrila skrivnost razmerja z Luko

Spoznala sta se, ko je bilo njej trinajst, njemu pa dvanajst let. V Sloveniji študira ekonomijo, v ZDA gradi manekensko kariero.
Fotografija: Anamaria svojemu dragemu vedno in povsod stoji ob strani. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Anamaria svojemu dragemu vedno in povsod stoji ob strani. FOTO: Instagram

Dvomljivci bi si upali trditi, da sta za resno razmerje premlada, a slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić in njegovo dekle Anamaria Goltes vedno znova dokazujeta, da sta lahko vzor mladim, saj njuna ljubezen ne pozna meja. To sta dokazala, ko se je Luka iz Španije preselil v Ameriko, kjer blesti na parketu lige NBA. Anamaria se je z njim podala v novo življenjsko pustolovščino in mu na vsakem koraku stoji ob strani. Postavna manekenka pa ob vsej njegovi slavi in uspehih ni pozabila nase in na svojo kariero.
Iz prijateljstva se je rodila ljubezen. FOTO: Instagram
Iz prijateljstva se je rodila ljubezen. FOTO: Instagram

Lani je namreč podpisala pogodbo z Immortal Models, nato pa v Ameriki še z eno vodilnih manekenskih agencij v Dallasu. »Rada imam svoje cilje v življenju in vedno težim k postavljanju novih. Mislim, da se lahko v tem svetu zelo hitro izgubiš, zato se mi zdi pomembno, da se vsak dan posvečamo sebi. Da uresničujemo svoje želje, cilje, da smo srečni sami s sabo,« je nekoč povedala lepotica.


Ob vsem delu, ki ga ima v modni industriji, še pridno študira in se pogosto vrača v Slovenijo, kjer redno opravlja svoje študentske obveznosti, preživlja čas z družino in prijatelji, a se vedno z veseljem vrne nazaj k Luki in njunima kosmatincema Hugu in psički Gii, ki se je mladima zaljubljencema pridružila pred kratkim. Kaj je torej recept za njuno trdno razmerje, ki se je že neštetokrat znašlo na preizkušnji?

Pred nedavnim sta se Luka in Anamaria celo razšla, si prenehala sledili na instagramu, a sta na koncu ugotovila, da ne zmoreta drug brez drugega. »Zelo pomembno je, da partnerja komunicirata, se pogovarjata, pazljivo poslušata in si ne delata skrbi ter se ne prepirata zaradi malenkosti. Seveda je pomembno tudi, da se oba v razmerju žrtvujeta ali, če ne najdeta skupne točke, poiščeta povsem tretjo opcijo, ki deluje pri obeh. Ne smeta se predati niti, kadar stvari postanejo naporne,« pravi postavna Anamaria, ki se ji zdi pomembno tudi, da partnerja ne pozabita nase, na svoje cilje in želje.

»Pomembno je, da ima človek svoje cilje in da vsak dan trdo dela, da bi jih dosegel. Človek mora biti srečen in zadovoljen sam s sabo, da bi bil lahko na koncu tudi dober partner,« modruje svetlolaska, ki je tako razkrila skrivnost uspeha razmerja z Luko Dončićem. Ne skriva, da je takrat, ko mora odpotovati iz Amerike v Evropo, za oba zelo težko, saj sta se navadila, da večino časa preživita skupaj, a je tudi to del življenja in prav zato je njuno razmerje uspešno. Takrat ko nista skupaj, še bolj cenita skupne trenutke in se zavedata, da je pravo ljubezen resnično težko najti, še bolj pa razumevajočega partnerja ali partnerico, ki bi se žrtvovala za ljubezen. Ne dvomimo, da bo mladima zaljubljencema tudi v prihodnje uspelo ohranjati ljubezen živo, konec koncev se poznata že vrsto let. Par se je spoznal leta 2011, ko je Luka štel 12, Anamaria pa 13 let.
Lepotica iz Zagorja študira na ljubljanski ekonomski fakulteti in razmišlja o svojem podjetju. FOTO: Instagram
Lepotica iz Zagorja študira na ljubljanski ekonomski fakulteti in razmišlja o svojem podjetju. FOTO: Instagram

»Vse, kar me je takrat pritegovalo na njem, me še danes. Preprosto zanimiva osebnost je,« se njunih začetkov spominja Anamaria, ki so jo Američani vzeli za svojo in jo obožujejo, kar dokazuje podatek, da ji na instagramu sledi kar 82.000 ljudi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije