MAŠČEVALNA LJUBIMCA

Karleuša bi se najprej »nabijala«, nato mu je grozila

V javnost so prišle nove pikantne podrobnosti.
Fotografija: Jelena Karleuša trdi, da na posnetkih in fotografijah, ki jih je objavil Vranješ, ni ona. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Jelena Karleuša trdi, da na posnetkih in fotografijah, ki jih je objavil Vranješ, ni ona. FOTO: Instagram

Kaže, da bo eden največjih seks škandalov na Balkanu, epilog dobil na sodišču. Nogometni reprezentant BiH Ognjen Vranješ (29) je namreč vložil kazensko prijavo proti srbski estradnici Jeleni Karleuši (40) in zasebno tožbo, v kateri zahteva milijone.

Ognjen Vranješ naj bi pričakoval, da se bo Karleuša poročila z njim. FOTO: Instagram
Ognjen Vranješ naj bi pričakoval, da se bo Karleuša poročila z njim. FOTO: Instagram
Vranješ v prijavi pevki očita, da ogroža njegovo varnost, ker naj bi mu, potem ko je v javnost dal fotografije njene golote in sporočila, s katerimi je razkril njuno afero, grozila. »Ti črv majhen, ne boš nikoli več nikjer igral nogometa, niti v klubu niti v reprezentanci. V Bosni vedo, da si shizofreno budalo, in nihče te ne potrebuje! Vsi te prezirajo, ker si fašistično rasistično govno Ti črv bolni, lahko montiraš slike in posnetke in kar koli ti pade na pamet, lahko sproduciraš posnetek, na katerem ti z golo ritjo sedim na nosu, lahko si izmisliš, kar hočeš – ne moreš ogroziti mojega zakona niti družine, a tako silno si si to želel, črv! Žal mi je tvoje žene in tvojega otroka! A tako kot si ti škodil moji družini, tako se bo zdaj vse zlo vrnilo tvoji! Bežite! Izseli se, črv! Hitro! Vse, kar si naredil, da bi me kaznoval, ker nisem hotela biti s tabo – vse zaman. Smejijo se ti vse pevke in veliko jih je, ki jih zasipaš s svojimi sporočili in slikami! Bednik! Moj nasvet tebi je, da se takoj ubiješ! Ker te bo je*al pravi moški, ki naleti na tebe! Je*al te bo, ker si se spravil na mamo dveh otrok in žensko, tako kot to ne bi naredil noben moški! Samo gnide, kot si ti. Je*em ti zlo, seme deviantno! Ti si svoje končal,« naj bi pevka zapisala v sporočilu, ki pa ga je nato zbrisala. Karleuši so pred mesecem dni celo zaprli račun na twitterju zaradi številnih prijav širjenja sovraštva, potem ko je Vranješu grozila in celo objavila fotografije golote, za katere je trdila, da je na njih on.

Dva milijona dinarjev pa Vranješ zahteva od pevke zaradi materialne škode, ki naj bi mu jo povzročila s svojimi žalitvami, poroča Kurir.

V javnost pa so prišla še nekatera sporočila, ki naj bi si jih nekdanja ljubimca pošiljala, ko je bila romanca med njima še vroča. »Tako si seksi. Jaz bi se 'nabijala' s tabo po vsaki tekmi, dokler se ne bi onesvestila,« je po trditvah srbskih medijev pisala Karleuša. Z ljubimcem naj bi se pogovarjala tudi o tem, kako se pogrešata, pevka pa naj bi nogometašu obljubljala tudi poroko, a po tem, ko ni hotela končati zakona s srbskim nogometašem Duškom Tošićem (34), naj bi Vranješ v maščevanju spravil njuno afero z vsemi podrobnostmi v javnost.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije