ROJSTNI DAN

Andrej Škufca in njegova Melinda: velika zabava  

Objavljeno 03. marec 2020 12.00 | Posodobljeno 03. marec 2020 13.21 | Piše: B. Z.

Veliko praznovanje. 

Z ženo Melindo sta pripravila zabavo ob prvem rojstnem dnevu sina Valentina.
Ne glede na to, kako se Andrej Škufca trudi umiriti življenje in načrtovati obveznosti, se vedno zgodi kaj nepredvidenega. Lani je pred začetkom šova Zvezde plešejo načrtoval, da bosta z ženo Melindo že na kulturni praznik povila otročka, nato pa imela do začetka šova čas, da se privadita na novega družinskega člana. Vendar se ni izšlo po načrtih, saj se sinčku ni prav nič mudilo na svet.

Dober teden dni po roku se je rodil Valentin, ki ima ključe od korenin pa tudi njunih src. V njuno življenje je prinesel veliko veselja in Andrej vse proste trenutke preživlja z ženo in sinom. Pred novim začetkom šova mu je kar malo hudo, ker bo ob nedeljah odsoten, vendar se tolaži, da bo to nadoknadil čez teden, saj se kot očka dobro znajde.

Pred dnevi je Valentin upihnil prvo svečko na torti, mama in očka pa sta mu pripravila veliko zabavo, ki se je malček še ni toliko zavedal, vendar je bil kljub temu ves čas dobre volje. Najbolj pa uživa, ko ga peljeta ven na sprehod, zato jih v teh dneh lahko srečate na potepu z vozičkom. 
Deli s prijatelji