AKCIJA Z BRALCI

Volilna e-pobuda Slovenskih novic: Vprašajte politike, kar drugi zamolčijo

Ste naveličani vedno enakih soočenj in pogovorov s politiki? Opažate, da jih nihče še ni vprašal tistega, kar zanima vas? Potem imate zdaj priložnost za sodelovanje.
Fotografija: Ne pustite se politikom vleči za nos: pozovite jih, naj pojasnijo, kako bi rešili VAŠE težave (fotografija je simbolična). FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Ne pustite se politikom vleči za nos: pozovite jih, naj pojasnijo, kako bi rešili VAŠE težave (fotografija je simbolična). FOTO: Getty Images, Istockphoto

Na Slovenskih novicah pravimo, da smo zavezniki malega človeka. Dnevno poročamo o krivicah in usodah, ki se dogajajo Slovenkam in Slovencem brez zvez in poznanstev, brez mastnih bančnih računov in brez političnih botrov.

Tudi tokrat, ko gre za volitve 2022, bomo na vaši strani. Opažate, da politiki govoričijo le o sebi in težavah elite? Da nimajo pravih odgovorov na izzive, ki pestijo malega človeka? Da konkretna vprašanja zavijajo v celofan? Ponujamo vam roko: pošljite nam vprašanje, ki ga želite zastaviti konkretnemu politiku (ali pa kar vsem), in potrudili se bomo, da boste nanj dobili odgovor.

Bodite dostojni: na Slovenskih novicah se zavzemamo za umirjeno in argumentirano debato, brez kričanja in žalitev. Zbrana vprašanja bomo dostavili politikom in za vas poiskali odgovore, ki bodo javno objavljeni pred volitvami. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije