PREDRZNO

VIDEO: Beemveja parkiral kar na cesti in šel po nakupih

Objavljeno 23. april 2019 19.45 | Posodobljeno 23. april 2019 19.49 | Piše: A. L.

Resda je pustil prižgane smernike, a to ni ravno po pravilih.

Policistu ni preostalo drugega, kot da mu napiše kazen. FOTO: Marjana, bralka poročevalka
LJUBLJANA – Mnogi želijo parkirati čim bližje vhodu, da naredijo čim manj korakov. Danes ima takšno željo verjetno še več ljudi, saj dežuje. A če se nekateri trudijo in iščejo vsaj parkirna mesta, se je moški s posnetka odločil za drugačno taktiko.

Na Železni cesti za Bežigradom se je moški s svojim velikim črnim beemvejem ustavil kar na cesti, prižgal vse štiri smernike in odšel po nakupih v bližnjo drogerijo. Na njegovo smolo je mimo pripeljala policijska patrulja, ki takšnega arogantnega početja ni mogla spregledati. Policist se je sprva namenil v bližnji bar in povprašal, ali je lastnik vozila tam. Nato se je vrnil k vozilu. Kmalu nato so lastnika vendarle dočakali, ko je s polnimi rokami nakupljenih stvari prikorakal do avta, si z nogo odprl prtljažnik in jih začel vanj pospravljati. Sledil je postopek, v avto pa je kasneje verjetno pospravil še nekaj, česar ni kupil – položnico z lepim zneskom.

Bralka Marjana je ujela postopek policistov, za katere je poudarila, da so bili res obzirni, in možakarja, ki je prišel iz trgovine. Spodaj si ga lahko ogledate.

Deli s prijatelji