EKSKLUZIVNO

Avtobus s portugalsko reprezentanco obtičal na ljubljanski obvoznici: imamo posnetek (VIDEO)

Bralec, ki nam je poslal posnetek, pravi, da se je avtobus nepričakovano ustavil na odstavnem pasu. Preverili smo, kaj se je zgodilo.
Fotografija: Avtobus s portugalsko reprezentanco je imel nepričakovan nekajminutni postanek. FOTO: Zaslonski posnetek, Bralec
Odpri galerijo
Avtobus s portugalsko reprezentanco je imel nepričakovan nekajminutni postanek. FOTO: Zaslonski posnetek, Bralec

Ponoči je avtobus z Ronaldom oziroma portugalsko nogometno reprezentanco obtičal na ljubljanski obvoznici na odstavnem pasu. Bralec, ki nam je poslal posnetek, pravi, da je bilo čisto nepričakovano in da so se »v avtobusu vsi izstrelili s stolov«.

Na posnetku je sicer vidno, da so nekateri zapustili avtobus in so stali na cestišču, kar je sicer nevarno.

Oglejte si videoposnetek:

Kaj se je zgodilo? 

S Policijske uprave Ljubljana so nam potrdili, da se je avtobus sinoči nujno ustavil na odstavnem pasu ljubljanske obvoznice. Postanek je trajal le nekaj minut, nato so potniki nadaljevali pot proti brniškemu letališču, kjer jih je čakalo letalo za Savdsko Arabijo.

Policisti v dogodku niso beležili posebnosti niti niso prejeli prijave o prekršku. Kot kaže, so imeli tehten razlog, da so morali  ustaviti avtobus. 

Z Nogometne zveze Slovenije so nam pojasnili, da je avtobus ustavil, ker je bilo enemu od potnikov slabo.

Policisti, ki so spremljali avtobus, so le poskrbeli, da so bili potniki, ki so izstopili z avtobusa, na varnem in je promet potekal neovirano.

Zvezdnika Ronalda pa, kot kaže, ni bilo na avtobusu skupaj z njegovo ekipo. Kot je poročal portal Ekipa, je Ronaldo ostal v Ljubljani in bo danes odpotoval s svojim zasebnim letalom v Rijad, glavno mesto Savdske Arabije.

Ste tudi vi opazili kaj posebnega? Pošljite nam fotografijo ali videoposnetek.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije