POTOVANJE SKOZI ČAS

VIDEO: Prišel iz prihodnosti in razkril, kaj nas čaka

Prestal je detektor laži.
Fotografija: FOTO: Zver Jožef
Odpri galerijo
FOTO: Zver Jožef

Moški, ki trdi, da prihaja iz leta 2030 ter da je tvegal svoje življenje, da bi ljudem v sedanjosti razkril, kaj nas čaka, je prestal detektor laži. Samoimenovani potnik skozi čas vztraja, da mora ostati anonimen. Med njegovimi trditvami so, da bo predsednik ZDA Donald Trump leta 2020 ponovno izvoljen, da bo umetna inteligenca postala pomemben del življenja in da bo svetu zavladala tehnologija.

Noah, kot so ga poimenovali, je pred tem priznal, da ima anoreksijo, da je depresiven in da je pravzaprav star 50 let, a da je vzel zdravila za pomladitev, ki so ga spremenila v 25-letnika. Ker so bili številni skeptični do njegovih trditev, je pristal na preizkus z detektorjem laži. Med njim je zatrdil, da ima dokaze za svoje trditve, a da ne ve, ali bi jih predstavil »zaradi paradoksa.« Detektor je pokazal, da govori resnico.

Drzne napovedi ali prevara?

Vas zanima, kaj še je napovedal? Med drugim, da bodo telefoni leta 2030 ponovno večji in da bodo hišna opravila opravljali roboti. Bitcoin bo veliko bolj v uporabi kot danes, a denar, niti kovanci, ne bo izginil. Globalno segrevanje bo še vedno pestilo človeštvo, v Severni Ameriki bo topleje, v Evropi pa hladneje. Človeštvo bo leta 2028 poletelo na Mars, istega leta pa bodo javno razkrili, da je mogoče potovati skozi čas, kar pa naj bi bilo mogoče že zdaj in ga uporabljajo skrivnostne organizacije. Leta 2030 bo na predsedniških volitvah v ZDA zmagal(a) oseba, katere ime se sliši podobno kot »Ilana Remikee« (Noahov odgovor je zelo nerazločen). Iskalniki osebe s tem imenom ne najdejo.
Čeprav je prestal detektor laži, pa Noah mnogih ni prepričal. Pravijo, da glede na to, da leto 2030 ni tako oddaljeno, bi morala biti oseba, ki jo je imenoval za prihodnjega predsednika (predsednico?) ZDA, vsaj malo poznana že danes.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije