PROSTITUTKE

VIDEO: Prirejal orgije na jahti in služil velike denarce

Za šesturno zabavo je računal 1500 evrov.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Avstralca Stephena Allana Carpentera (49) so aretirale oblasti na Tajskem, saj je na jahti prirejal orgije z lokalnimi prostitutkami. Potencialnim strankam se je hvalil celo, da ima zanje pijane 19-letnice, »ki bi pristale na vse«.


Nekatere od prostitutk so za stranke izvajale lezbični seks z igračkami. Carpentero je policija prejela po tem, ko je dve organizirani orgiji oglaševal na spletu, še posebej na facebooku. Policisti so se nato pod krinko prijavili na dogodek. Na prijavo jim je odgovoril z zelo nazornimi fotografijami z zabav s prostitutkami na jahti. Za šesturno orgijo na jahti so obiskovalci morali odšteti okoli 1500 evrov. V ceno so bile vštete orgije z najmanj osmimi prostitutkami, prav tako tudi hrana in pijača.

»Dajte jim alkohol, pa so pripravljene na vse,« je Avstralec dejal policistom, ki so ga pod krinko spraševali, ali so dekleta pripravljeni tudi na »umazane stvari«. Od njih je zahteval polog, ki so mu ga nakazali na transakcijski račun. Ob prijetju je policistom priznal tudi, da je za njim razpisana mednarodna tiralica, poroča 24sata.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije