OSTALA BREZ

V šoku, ker nima več 4500 evrov žepnine

Razvajena najstnica ne more preživeti z 850 evri na mesec.
Fotografija: Najstnica ima pregrešno drago zbirko torbic.
Odpri galerijo
Najstnica ima pregrešno drago zbirko torbic.

Najstnica iz eltinega kalifornijskega mesteca Beverly Hills je zvlekla svojo mamo na slovito pogovorno-svetovalno oddajo Dr. Phil ter jo zatožila, da je brezsrčna, ker ji je znižala žepnino s 4500 evrov na mesec na sramotnih 850. Petnajstletna Nicolette že od rojstva dobi prav vse, kar si zaželi, ima osebnega šoferja, trenerje in vrtoglavo zbirko pregrešno dragih torbic. Za oblačila in druge kaprice je brez pomisleka pognala tudi 8000 evrov. Potem pa je lepega dne mami prekipelo in ji je občutno znižala žepnino.
Nina želi popraviti stare napake.
Nina želi popraviti stare napake.

»Ne razume, da ne morem živeti z 800 evri na mesec. Odrasla sem v določenem življenjskem slogu, tega mi ne sme kar naenkrat vzeti,« se je pritožila na oddaji. Nina je priznala, da je bila zaradi službenih obveznosti odsotna mama, zato je to poskušala nadomestiti z denarjem. »Zdaj se počutim kot kmetica, ne morem več živeti, vedno sem imela denar,« je stokala Nicolette, ki pravi, da bi bil 2000 evrov pravičen znesek. Poleg tega zahteva črnega mercedesa G-wagen za 200.000 evrov, ker bo kmalu dopolnila 16 let. Ne nazadnje ga že dve leti nestrpno čaka. Sledil je šok, saj je mama rekla, da lahko kar pozabi, dobila bo le mercedesa razreda C.
No, dr. Phil je potegnil z mamo in celo rekel, da bi bilo zelo škodljivo, če bi ji zvišala žepnino. Pa tudi Nina je ni odnesla brez pripomb, saj ji je rekel, da je tovrstno zasipavanje otrok z dobrinami oblika zlorabe, saj jim popači sistem vrednot. Svetoval je, naj si Nicolette poišče službo. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije