LOUISA KHOVANSKI

Ni ga človeka, ki se ne bi obrnil za tem dekletom: ko boste videli, kako velike ima, vam bo vse jasno

Ukrajinska manekenka ima največje naravne prsi na svetu.
Fotografija: Louisa Khovanski je danes ustvarjalka digitalnih vsebin. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Louisa Khovanski je danes ustvarjalka digitalnih vsebin. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

Louisa Khovanski (31) pravi, da so jo že kot deklico vrstniki zbadali in zmerjali zaradi njenega velikega oprsja. Zelo je trpela, po drugi strani pa še danes pravi, da ima določene težave, še posebej med treningom, ko ne zmore niti osnovnih kardio vaj.

Vplivnica, ki ima na instagramu kar 3,9 milijona sledilcev, je nekoč želela svoje oprsje zmanjšati, danes pa je na svoje telo ponosna. Moti jo le to, da ljudje vanjo strmijo. »Nisem kriva, da sem podedovala velike prsi, a to ne preprečuje nekaterim ljudem, da pišejo grde komentarje, kot je: 'Vse, kar imaš, so prsi!',« pravi in dodaja, da jo pogosto primerjajo s Pamelo Anderson.

Njena želja sicer je, da postane učiteljica, a dvomi, da ji bo to kdaj uspelo. Na srečo ima številne druge talente, ki so ji pomagali, da je postala finančno neodvisna in stabilna. »Delam lahko kjer koli in lahko potujem, kadar koli hočem, tako da mislim, da poslovno nisem ničesar zamudila,« je pojasnila za britanski The Sun.

Pravi sicer, da ima še vedno travme zaradi ustrahovanja v šoli. Zdaj skuša biti ponosna na svoje telo in nikomur ne dovoli, da bi definiral njeno osebnost.

image_alt
Želi si največje oprsje na Balkanu: če bi jo videli pred operacijo, ne bi verjeli, da je to ona (FOTO)

image_alt
Želi si največjo zadnjico na svetu: Večina moških me vidi samo kot trofejo (FOTO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije