ŠKANDAL V NEMČIJI

Nevesta odšla do frizerja, ko je videla račun, je pobesnela: posredovati je morala policija

Nezadovoljna nevesta je vso svojo jezo stresla na frizerja in njegov avto.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: olesiabilkei, Getty Images
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: olesiabilkei, Getty Images

Ne hecajte se z nevesto, saj se lahko zelo slabo konča. To je sporočilo, ki ga lahko potegnemo iz nedavnega nesrečnega dogodka v Nemčiji, ko se je nevesta maščevala frizerju, češ, da ji je preveč zaračunal za storitev. Da se ni končalo le pri besednem spopadu, priča tudi dejstvo, da je morala posredovati policija.

Kot vse neveste je tudi ta 32-letna Nemka iz mesta Hof na jugu Bavarske želela, da ji za poroko pričesko uredi profesionalec. A salon je zapustila jezna kot ris, jezo pa stresla na frizerjev avto.

Kaj jo je tako zmotilo? Ko je po opravljenem delu dobila račun, je zaradi številke, ki jo je zagledala, skoraj omedlela. Sledili so prepir, kričanje in gora kletvic. Ker je menila, da ne bi smela toliko plačati, je na pult vrgla le toliko denarja, kolikor je ocenila, da je njena pričeska vredna. Še vedno jezna zaradi predrznosti frizerja se je maščevala tako, da je s svojim avtom trčila v njegovega.

V vse skupaj se je vmešala policija, ki je, kot poročajo tuji mediji, zoper nevesto uvedla preiskavo zaradi dveh prekrškov. Tiskovni predstavnik policije ni imel podatka, ali je poroka nato bila, je pa razkril, da njeni prestopki načeloma niso bili ovira.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije