NEVERJETNO

Dvojčka zasnubila dvojčici

Na festivalu dvojčkov v Twinsburgu so preskočile iskrice med dvojčkoma in dvojčicama. Že avgusta bo sledila veličastna poroka, na kateri bosta para tudi enako oblečena.
Fotografija: Med paroma so takoj preskočile iskrice.
Odpri galerijo
Med paroma so takoj preskočile iskrice.

TWINSBURG – Mesto Twinsburg v ameriški zvezni državi Ohio bo avgusta priča dvojni poroki, o kateri se bo zagotovo govorilo še nekaj let. Štiriintridesetletna dvojčka Josh in Jeremy Salyers se bosta poročila s 31-letnima dvojčicama Brittany in Briano Deane. Četverica se je v istem kraju našla lani avgusta na festivalu dvojčkov. Med njimi so takoj preskočile iskrice in v začetku februarja letos je že sledila dvojna zaroka, ki so jo ovekovečile tudi televizijske kamere. Prav oba 34-letnika sta pred svojima boljšima polovicama istočasno pokleknila in ju zaprosila.

Avgusta si bosta usodni da na veličastni poroki v sklopu festivala dvojčkov izmenjala Briana in Jeremy, istočasno tudi Brittany in Josh. »Že od nekdaj sva vedela, da se nikoli ne bova poročila, razen če pred nama ne bosta dvojčici,« je po usodnem avgustovskem dnevu povedal Josh. Podobno sta menili dvojčici. Briana je povedala, da sta že kot deklici vedeli, da ju bosta nekoč zasnubila dvojčka. Da bo vse skupaj res v znamenju dvojčkov, sta ženski prejeli tudi enaka zaročna diamantna prstana. Fanta in dekleti bodo na slovesnosti enako oblečeni, od poroke pa bodo živeli skupaj.
Po zaroki avgusta sledi veličastna poroka.
Po zaroki avgusta sledi veličastna poroka.

Josh pravi, da so po prvem srečanju na festivalu takoj vedeli, da so za skupaj. »Zapletli smo se v pogovor o tem, kako živita kot dvojčici, in ugotovila sva, da je njuno življenje podobno najinemu,« je povedal Josh in dodal, da se je takoj zaljubil v Brittany. »To je bil eden od najbolj čarobnih trenutkov v mojem življenju,« je nadaljevala Brittany. Dodala je, da se je počutila, kot da se je znašla v filmu. »Dolgo sva čakali, da naju najdeta. Pripravljeni sva,« je odločna Briana. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije