RAZVRAT

Zaposleni razkrili: Tekmovali smo, kdo bo seksal z več potniki

Žgečkljive izpovedi zaposlenih na jahti ...
Fotografija: Razvrat na luksuznih ladjah je del vsakdanjika. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Razvrat na luksuznih ladjah je del vsakdanjika. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

Člani posadke, ki jim potniki ponujajo denar v zameno za spolni odnos, potniki s kokainom in novi sodelavci, ki se poskušajo dokazati v svoji novi službi. Vse to so zgodbe z jaht, ki so jih za britanski Channel 4 povedali štirje nekdanji zaposleni. Za The Sun so v novem resničnostnem šovu razkrili, da je razvrat vsakodneven in da je mamila včasih lažje dobiti kot alkohol.

27-letna Claire je na luksuzni ladji delala kot frizerka od svojega 20. leta. Povedala je, da morajo članice posadke narediti test za nosečnost in test na droge. Delala je od osmih zjutraj do osmih zvečer, njen dohodek pa je bila zgolj provizija. Če ni nikogar frizirala, je ostala tisti dan brez plače. Na ladji je bilo ogromno svobodnih potnikov, po navadi upokojencev, ki so dolgčas preganjali s člani posadke. »Čistilke in natakarice po navadi niso dolgo razmišljale, ko so jim ponudili denar v zameno za spolni odnos,« je povedala Claire. Zaposleni so tako tudi vajeni, da na ladji spijo z več potniki. V bližini Havajev jih je presenetila policijska racija, v okviru katere so našli veliko kokaina in drugih mamil, predvsem pri upokojencih. Delo na ladji je pustila, a ji ni žal za izkušnjo.


52-letna Tina Molson je na jahti vodila brezcarinsko prodajalno med letoma 2002 in 2010. Delala je na dveh: na eni, kjer so bili potniki mlajši, in na drugi s starejšimi potniki. Pravi, da delo na ladji pomeni promiskuiteten način življenja, saj je večina članov posadke med seboj seksala. »Dekleta najbolj zanimajo višji častniki in z boljšimi kabinami, pri čemer ni pomembno, ali gre za poročene ljudi. Gre za dvojno življenje,« pripoveduje. Umetne rože iz restavracije so morali zamenjati, saj so pijani moški po njih urinirali. Police z alkoholom so morali nenehno polniti. Dejala je tudi, da se starejši potniki raje odločijo za jahte, ker so cenejše od domov za upokojence, zato tudi pogosto umrejo na morju. »Na ladji smo imeli prostor za trupla, ki smo ga poimenovali kar 'mrliška veža'.«

47-letni James Harris je bil na kahti, ki je plula ob ameriški obali, zaposlen kot fotograf. Tudi on se spominja, kako so potnice hodile k častnikom v kabine, ti pa so jih potem nagnali, ko so jih v pristanišču obiskovale žene in otroci. Pravi tudi, da so včasih kakšnemu obiskovalcu podtaknili poceni pijačo in mu izdali račun za dražjo, ki so jo potem spili sami.

38-letna Hayley Jane je na ladji delala kot hostesa med letoma 2009 in 2013. Povedala je, da je alkohol tekel v potokih, razvrat pa je cvetel. »Člani posadke so spali s potniki, kar je prepovedano, a tega nihče ne upošteva. Slišala sem tudi, da posadka tekmuje med sabo, kdo bo spal z več potniki.«

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije