BOLEZEN

VIDEO: Karina (28) ne more dobiti fanta, to je razlog

Bolezen je njeno življenje spremenila v pekel.
Fotografija: Karina Rodini. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Karina Rodini. FOTO: Zaslonski posnetek

Karina Rodini (28) iz brazilskega Sao Paula ima zaradi nevrofibromatoze, dedne bolezni, po telesu velike tumorje. Zaradi bolezni ne more niti delati niti najti fanta ter le redko zapušča hišo. Obupano skuša zbrati približno 36.000 evrov, da bi lahko odšla na operacijo v Indijo.

Karina Rodini. FOTO: Zaslonski posnetek
Karina Rodini. FOTO: Zaslonski posnetek
Karina je prestala že sedem operacij, med katerimi so ji kirurgi odrezali več kilogramov ogromnih vozlov, a kljub temu ne more normalno živeti. Večino časa preživlja doma, njena mati pa je dala odpoved, da lahko skrbi zanjo. Po zadnji operaciji oktobra lani so njene noge še enkrat tolikšne kot prej in komaj hodi, poroča The Daily Mail. Med vsako operacijo ji lahko odstranijo le po kakšen kilogram ogromnih tumorjev, ker vsakič izgubi veliko krvi. Zaradi svojega zdravstvenega stanja ne najde oblačil, ne more niti normalno spati, vse slabši pa je tudi njen vid. Zdravniki njenega stanja ne morejo nadzirati. »Bilo je zelo težko najti službo, ker večkrat potrebujem prost dan zaradi zdravniških pregledov. Sedaj mi nihče noče dati dela samo zaradi mojega videza. Kamor koli grem, ljudje buljijo vame.« 

Sedaj je Karina našla kliniko v Indiji, ki ji je pripravljena odstraniti vse tumorje, a nima dovolj denarja za računalniško tomografijo, s pomočjo katere bi zdravniki skušali razumeti, kako rastejo tumorji, kaj šele za samo operacijo. Njena sestra je zdaj začela kampanjo zbiranja denarja zanjo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije