UHAN

Rentgen razkril uhana v bradavičkah

Nakit je 20-letni Sydney Allen podarila sestra za rojstni dan. Mati je bila šokirana, zdravnik in mladenka pa sta se smejala.
Fotografija: Mama se je hitro pomirila.
Odpri galerijo
Mama se je hitro pomirila.

Nekatei starši so bolj konservativni kot drugi, zato otroci pred njimi neredko marsikaj prikrivajo, zlasti tetovaže ali pirsinge. Večini to tudi uspeva, še posebno če si telesne poslikave in nakit nameščajo na bolj intimne telesne dele. Nedavno je mati 20-letne Sydney Allen na precej nenavaden način odkrila, da si je hčerka poleti dala prebosti bradavičke, to je bilo rojstnodnevno darilo njene sestre.
Rentgenski posnetek je izdal skrivni nakit. FOTOGRAFIJE: Facebook
Rentgenski posnetek je izdal skrivni nakit. FOTOGRAFIJE: Facebook

Mati je Sydney spremljala na rutinski pregled v bolnišnico, saj trpi za siringomelijo – to je stanje, ki lahko privede do nabiranja tekočine v hrbtenici. Najprej je morala na rentgen, da so ji slikali hrbtenico, posnetek, ki se je pojavil na zaslonu računalnika, pa je videla tudi mama.
Fotografija zdravnikovega zaslona, ki jo je objavila na spletu.
Fotografija zdravnikovega zaslona, ki jo je objavila na spletu.

»Takoj ko se je slika pojavila na računalniku, je opazila moje pirsinge. Zdravnik in jaz sva se začela histerično smejati,« se spominja Sydney, medtem pa je mama le strmela v zaslon računalnika in nato iztisnila: »O tem se bova pogovorili pozneje.«


Sydney je fotografirala posnetek in ga objavila na spletu, kjer si ga je ogledalo več tisoč ljudi, in izkazalo se je, da ni edina, ki je na tak način razkrila svoje pirsinge. Na srečo se je mama medtem pomirila in se sprijaznila s hčerinim nakitom, pravi Sydney: »Zdaj se že lahko smeji, ko gleda fotografijo.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije