PREROKBA

Nostradamus napovedal 3. svetovno vojno, scenarij vse bolj verjeten

Več bo znano v naslednjih 72 urah.
Fotografija: Nostradamus. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Nostradamus. FOTO: Twitter

Eden najbolj znanih prerokov Nostradamus je zapisal, da se bo 3. svetovna vojna začela na Bližnjem vzhodu. Zaradi najnovejših dogodkov se njegove prerokbe zdijo logične in uresničljive. Tudi ameriški predsednik Donald Trump je zagrozil z vojaškim udarom na Sirijo, ki bi se lahko zgodil v naslednjih 72 urah zaradi nedavnega domnevnega napada s kemičnim orožjem na civiliste. Ob tem je opozoril, da bo Rusija ali katera koli druga država, za katero se bo ugotovilo, da je odgovorna za ta napad, plačala ceno.

»Vojna se bo začela med dvema velikima svetovnima silama in bo trajala 27 let. Terorizem in naravne nesreče bodo uničili naš planet, dokler se velikanski planet ne približa Zemlji.« To napoved razlagajo kot vizijo izbruha vojne med Rusijo in ZDA ter njihovimi zavezniki. Nekatere interpretacije skrivnostnih Nostradamusovih zagonetk kažejo, da bo ta vojna izbruhnila na območju Francije po terorističnih napadih ter invaziji arabskih in muslimanskih skrajnežev v Evropo.

Napovedal vzpon Hitlerja, teroristične napade v New Yorku ...

Nostradamusova knjiga Prerokbe je natisnjena v milijonih primerkov in je danes najbolj znana knjiga, kar se tiče napovedovanja usode človeštva. Napovedal je številne svetovne dogodke, na primer veliki požar v Londonu, vzpon Napoleona in Adolfa Hitlerja, napade 11. septembra 2001 v New Yorku itd.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije