NEVERJETNO

FOTO: Bruhnili boste v smeh! Kakšna napaka frizerja

Frizer je Kitajcu naredil pričesko po videoposnetku z mobilnega telefona Po nesreči je zabril tudi trikotnik, ki je simbol za predvajanje
Fotografija: Tako je bil videti ustavljeni posnetek, po katerem se je zgledoval frizer.
Odpri galerijo
Tako je bil videti ustavljeni posnetek, po katerem se je zgledoval frizer.

NA KITAJSKIH spletnih medijih je veliko pozornosti pritegnila ponesrečena pričeska. Neki moški je obiskal frizerja in mu na svojem telefonu pokazal videoposnetek, kakšno pričesko bi rad imel. Frizer je bil očitno slaboviden ali zelo nevešč ravnanja s telefoni, saj je moškemu v glavo zabril tudi znak za predvajanje, ki se običajno pojavi, kadar na telefonu ustavimo video. Če smo natančnejši, mu je zabril dva trikotnika, ki sta simbol za predvajanje, na vsaki strani glave enega.

Moški naj bi si pričesko zaželel, ko je v čakalnici frizerskega salona brskal po telefonu. Niti pomislil ni, da bi lahko nastal tovrstni nesporazum. Frizer ga je proti koncu striženja sicer vprašal, ali bi rad tudi trikotnik, a moški ni prav zares razumel, kaj s tem misli, in je preprosto odgovoril, da ga želi. Kmalu zatem je seveda odkril napako, a se ni posebno sekiral. Posnel je video, kako koraka gor in dol po salonu, in ga objavil na spletu. Pretvarjal se je, da je to zadnja moda. Če verjamete ali ne, posnetek si je ogledalo na deset tisoče ljudi, kar 20.000 ljudi je njegovo pričesko komentiralo in je res postala moderna. Odziv na njegovo novo frizuro je bil tako velik, da je prišel celo v nacionalna poročila.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije