ŠOK

Dogovorila se je za zmenek s fantom s tinderja in bila šokirana, ko ga je našla na facebooku

Zgodba, ob kateri ostaneš brez besed.
Fotografija: FOTO: Guliver, Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver, Getty Images

Kimberly Anne (31) se je prek tinderja dogovorila za zmenek z moškim, s katerim je pred tem govorila o iskanju nekoga posebnega. Odločila se ga je poiskati na facebooku, preden se srečata. Na njeno zgražanje je imel možakar na svojem profilu zapisano, da je v razmerju oziroma da se je zaročil mesec prej.

Odvetnica po poklicu se je soočila z njim, vendar je rekel, da je pač našla napačnega. Ob tem je poudarila, da ima enake tetovaže. Ker je še naprej zanikal, se je odločila, da se bo obrnila na njegovo zaročenko. »Na whatsapp mi je poslal sporočilo, in ko sem ga vprašala, zakaj me je poklical tja namesto običajnega sporočila, je spremenil temo,« je povedala. Ker je dvomila o njem, se je odločila, da ga bo poiskala na družbenih medijih – in bila je šokirana. »Moje prvo čustvo je bil samo popoln šok. Nisem mogla verjeti,« pravi Anne, ki je priznala, da je čustveno vlagala, zato se je razjezila, ko je izvedela, da je njen potencialni partner zaročen, poroča The Sun.

Šele nato se je odločila, da ga želi razkriti zaročenki, saj meni, da morajo ženske v teh situacijah podpirati druge ženske. Zaročenki je povedala, kaj s temi informacijami počne. Rekla ji je le, da je v redu in da ni ona kriva. »Njena reakcija je bila tako umirjena in minimalna, da nisem vedela, ali je bila v šoku ali pa se je to že kdaj zgodilo, tako da sploh ni bila presenečena,« je razkrila Kimberly. »Bojim se, da se je odločila, da mu bo oprostila, ampak to je njena izbira ...«

Kimberly pravi tudi, da je pozneje pogledala njegov profil in videla, da je spremenil fotografijo in objavil tako, na kateri objema svojo zaročenko. »Mogoče je to njegov način, kako ji reče, da tega ne bo več storil in da jo ljubi ...«

Kimberly se je odločila, da bo svoje izkušnje delila prek spleta, saj jo žalosti število žensk, ki trdijo, da so doživele podobno.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije