GROZA

Apokalipsa je tu? Izpolnili sta se še dve biblijski prerokbi

Po nekaterih trditvah se bo konec sveta začel leta 2021.
Fotografija: FOTO: Youtube
Odpri galerijo
FOTO: Youtube

Po mnenju nekaterih judovskih znanstvenikov je apokalipsa vse bližje. Tri biblijske napovedi so se namreč uresničile ena za drugo. Najprej se je skotila rdeča telica, v Mrtvem morju so se pojavile ribe, pri Zidu objokovanja v Jeruzalemu pa se je znašla še kača. 



Letošnjega septembra se je po 2000 letih v Palestini skotila popolna rdeča telica. Mnogi verjamejo, da je to znak za konec sveta in da se Jezus Kristus drugič vrača sodit živim in mrtvim. Zraven naj bi se uresničile še preostale grozljive prerokbe.

Ribe v Mrtvem morju

Ezekiel, starodavni prerok, je napovedal, da bo v Mrtvem morje pred koncem sveta slana voda spet polna življenja. Ker je to okolje preslano, tu niso preživela nobena živa bitja, razen nekaterih bakterij. A očitno le do danes, saj je morje ponovno oživelo. Domnevno so odkrili vire sveže vode in tam so se pojavile tudi ribe. Izraelski fotoreporter Noam Bedein je celo objavil slike živih bitij v majhnih vrtačah.
 
FOTO: Oam Bedein/dead Sea Revival Project
FOTO: Oam Bedein/dead Sea Revival Project

Kača je prestrašila goloba

Tretji znak, da sta konec sveta in prihod odrešenika blizu, pa je kača. Pretekli teden je namreč splezala iz špranje med kamni v izraelskem Zidu objokovanja in prekinila molitev. Domnevno je poskušala napasti goloba, kar si nekateri razlagajo kot simbol tega, da živimo v nevarnih časih.


Kakor koli že, po nekaterih trditvah se bo konec sveta začel leta 2021. Ne preostane drugega, kot da počakamo ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije