VELIKA NEUMNOST

Youtuberju zaradi tega posnetka grozi 10 let zapora (VIDEO)

Incident preiskujeta tudi Urad generalnega inšpektorja Ministrstva za promet Združenih držav Amerike in Urad za alkohol, tobak, strelno orožje in eksplozive.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Lamborghini
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Lamborghini

YouTuber Alex Choi (24), s pravim imenom Suk Min Choi, je bil obtožen zaradi »podviga« na svojem kanalu YouTube, ki je vključeval izstreljevanje ognjemeta iz helikopterja na dragega lamborghinija.

Video, poimenovan »Uničenje lamborghinija z ognjemetom«, prikazuje helikopter, ki leti blizu tal in nenehno izstreljuje ognjemete na športni avtomobil v okrožju San Bernardino  v Kaliforniji v Združenih državah Amerike. Posnetek je bil odstranjen z njegovega YouTube kanala, Alex pa je bil aretiran 5. junija.

Policija je potrdila, da je bil Choi obtožen posedovanja eksploziva in zažigalnih naprav v helikopterju. V videoposnetku naj bi Choi pritisnil gumb za izstrelke, medtem ko sta obe ženski v helikopterju izstreljevali ognjemete na prehitrega lamborghinija. Policija meni, da je bil videoposnetek posnet na jezeru El Mirage v Kaliforniji.

10 let mu grozi

Če bo Choi obsojen, mu grozi zakonsko najvišja kazen 10 let zveznega zapora. YouTuber naj bi se v prihodnjih tednih soočil z obtožbami. Oblasti verjamejo, da je Choi posnel videoposnetek junija lani, prav tako pravijo, da je ognjemet kupil v Nevadi, ker je v Kaliforniji nezakonit. Policija ni sporočila, ali bodo ovadili tudi ostale udeležence posnetka.

Incident preiskujeta tudi Urad generalnega inšpektorja Ministrstva za promet Združenih držav Amerike in Urad za alkohol, tobak, strelno orožje in eksplozive, poroča 24sata.hr.

Preberite še:

image_alt
Najdba, da te kap: policist med pregledovanjem vozila naletel na izredno nevarno žival (VIDEO)

image_alt
Smrtonosna bolezen ubije 52 % okuženih ljudi, sedaj se je razširila na krave

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije