JUBILEJNA TERNA

Domov se je odpeljal v avtu Slovenskih novic

Primož Laznik iz Izlak je včeraj prevzel citroëna C3. Terna se res končuje danes, a bogatih nagrad še ni zmanjkalo.
Fotografija: Takole sta se dobitka veselila zakonca Laznik. Foto: Igor Mali
Odpri galerijo
Takole sta se dobitka veselila zakonca Laznik. Foto: Igor Mali

Danes se zaključuje jubilejna Terna z več kot 107.000 nagradami za vas, spoštovane bralke in bralci. Začela se je 15. novembra, pod nalepko na naslovnici pa se seveda skrivajo dobitki tudi še danes. Z njimi smo se vam ob 30. obletnici našega časopisa, ki je prav po vaši zaslugi najbolj bran v Sloveniji, želeli zahvaliti za zvestobo. Včeraj je osebni avto citroën C3, ki ga je zadel ravno na Miklavžev dan, iz salona Avtotehna VIS odpeljal letošnji najsrečnejši nagrajenec Primož Laznik iz Izlak.

Sušilni stroj Gorenje sta zadela Franc in Sonja Borin. Foto: Drago Perko
Sušilni stroj Gorenje sta zadela Franc in Sonja Borin. Foto: Drago Perko

Bil je nor teden!

»Zadnja dva dni je bilo zelo razburljivo. Najprej šok, po objavi v vašem časopisu pa telefon na telefon, esemesi, razna sporočila, kontakti kolegov, čestitali so mi ljudje, s katerimi se že dlje nismo videli. Nor teden,« se smeje 41-letni oče dveh otrok, ki mu je v tradicionalni nagradni igri Slovenskih novic uspelo zadeti glavno nagrado. Če oziroma ko bodo razmere dovoljevale, bo po dobitku vsekakor priredil zabavo. Sicer pa je tudi brez nje trenutno vsa družina na nogah. Nov družinski avto je bil nazadnje pri hiši leta 2009, tako da se ga vsi veselijo.

Dobitek je še posebno presenetil 11-letno Lio in petletnega Tilna, ki sta bila, ko jima je Primož povedal za dobitek, prepričana, da se šali. »Šele objava v časopisu ju je prepričala, da gre zares,« pravi nekdanji policist, ki si od leta 2013 služi kruh s servisiranjem gostinske opreme kot samostojni podjetnik.

Novi avto bo z ženo Marijo, sinom in hčerko najverjetneje preizkusil že ta konec tedna, ko si bodo privoščili družinski izlet. Z njimi bodo tudi Slovenske novice, potrdi nagrajenec, ki je naš redni bralec, in v smehu doda, da bo od zdaj naprej vsakokrat, ko bo Terna, kupoval kar po dva izvoda.

Želela sta si ravno sušilni stroj

Da Fortuna letos deli darila v prave roke, smo se lahko prepričali še pred Miklavževim. Sušilni stroj je romal k Borinovim na Trščino na Dolenjskem, kjer sta zakonca Sonja in Franc ravno pred kratkim prenovila kurilnico, v kateri imata postavljen pralni stroj.

Glavnemu nagrajencu je ključe novega citroëna izročil odgovorni urednik Slovenskih novic Bojan Budja. FOTO: Blaž Samec
Glavnemu nagrajencu je ključe novega citroëna izročil odgovorni urednik Slovenskih novic Bojan Budja. FOTO: Blaž Samec

»Ko je bila še stara peč, je bilo prav fino toplo v kurilnici, pa so se stvari lepo sušile. Zdaj pri novi peči ni več tako, zima pa je tu. Ravno zadnjič sem mu rekla, da bo prva stvar, ki jo bova kupila, ravno sušilec. Zdaj pa sva ga dobila,« je bila navdušena Sonja.

V tokratni Terni smo podelili še eno 10-gramsko ploščico zlata in 25 darilnih gramov zlata Zlatarne Celje. Sušilni stroj Gorenje so prejeli trije nagrajenci, pralni stroj te znamke pa eden. V nagradnem skladu je bilo še več kot 100.000 praktičnih nagrad. Toda sobota se še ni končala, zlato, pralni ter sušilni stroji vas čakajo.

Priljubljena igra Slovenskih novic je tokrat osrečila tudi tiste, ki niso imeli srečne roke, da bi pod nalepko našli tri enake simbole. Nedobitni kuponček jih je popeljal v vzporedno igro žreba denarne nagrade 40 evrov – tudi ta danes še traja.

Tri enake simbole lahko zagledate tudi še danes. Foto: Dejan Javornik
Tri enake simbole lahko zagledate tudi še danes. Foto: Dejan Javornik

Terno ste bralci Slovenskih novic prvič lahko igrali pred 11 leti, od tedaj pa se je zvrstilo že več kot 40 krogov te igre. Med številnimi privlačnimi nagradami, ki smo jih delili čez leta, so bili avtomobili, skuterji, kolesa, veliki gospodinjski aparati, vrhunske posode, potovanje, denar in celo novo stanovanje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije