PARI

Zvezdniki, več je bilo ljubezni kot ločitev (FOTO) 

Objavljeno 10. januar 2020 20.40 | Posodobljeno 10. januar 2020 20.02 | Piše: R. S.

Pari 2019.

Izdajalska muca
Prvi smo izvohljali, da sta Tara Zupančič in rocker Matjaž Šalehar - Hamo sveži par. V bistvu ju je izdala ljubka mucka, ki se je pojavila na njunih fotografijah, pozirala sta namreč vsak zase, a z isto kosmatinko. Prva obletnica se počasi približuje in prepričani smo, da jih bosta nanizala nešteto.
Partnerska statistika leta 2019 je še vedno na strani ljubezni, saj se je veliko več parov združilo kot razšlo. Nekateri so se sveže zatreskali, drugi javnosti naposled le razkrili zvezo, nekateri pa so bili vpleteni v navidezne romance.
Še naprej verjamemo v ljubezen.


Žal so se nekatera razmerja tudi ohladila in celo končala, a pozitivna rast najlepšega čustva je dobra spodbuda, da še naprej verjamemo v ljubezen. 
image
Romantika v tonih
Tako rekoč zažarela je ljubezen med sprva le pevskima kolegoma Niko Zorjan in Rokom Piletičem. Zatreskati se skozi glasbo je za pevko in pevca ultimativna izkušnja, zato se je mladi par še z večjo lahkoto podal v razmerje. Zdaj skupaj živita in ustvarjata, kar je mogoče občutiti tudi v romantičnih duetih.

image
Zdaj se ve!
Če v imenu Tanja zamenjamo črki, dobimo tajno. Navihana besedna igra namiguje na dokončno razkritje dolgoletne ljubezni med priljubljeno pevko Tanjo Žagar in priznanim menedžerjem Mikijem Šarcem. Seveda ni šlo za nobeno skrivnost, le govorila nista o zasebnem življenju v dvoje. Svojo ljubezen sta zelo nevsiljivo predstavila javnosti v oddaji Zvezde plešejo, kjer je zmagovalko iz prvih vrst vselej spodbujal njen Miki.

image
Prva svečka
Prvega ne pozabiš nikoli, in temu zlahka pritrdita Senka ter Uroš Umek. Do prve obletnice zakonskega stanu sta prepotovala velik del sveta, nanizala ogromno novih uspehov in še poglobila odnos. Osredotočena sta na skupno pot, po kateri že dolgo plujeta čez večje in manjše ovire, v potni list pa sta dodala še nekaj pečatov iz čarobnih eksotičnih krajev.

image
Kipelo je …
Zvezdniški plesni turnir je imel opravka še z eno intimno navezo, kemijo med Frankom Bajcem in Svetlano Cigoj so občutili celo gledalci prek malih zaslonov in v hipu sprožili namige, da bi bilo lepo videti ju skupaj. Tovrstne opazke sta prebrisano pustila nenaslovljene in se tudi na račun zaplesane romantike bolje uvrstila. Še vedno pa ne ponehajo ugibanja o strastni ljubezni, ki bi marsikoga razveselila.

image
Nevesta za en dan
Morda bi bilo bolje v primeru pevke Neishe reči, da je bila nevesta le za nekaj ur, ko je za video za pesem Poročna smuknila v razkošno obleko in se sprehodila pred oltar. Z dragim se uradno še nista vzela, saj jima na koruzi ni hudega.

image
Eterično slovo
Tančica skrivnosti in morje dvoumnih prispodob je pospremilo konec ljubezni med Savino Atai in Giorgosom. Vrnitev v Ljubljano je bila boleča, zato nismo hoteli drezati v sveže rane. Savina je znana po svojem neomajnem optimizmu in kmalu bo žela sadove svojega življenjskega značaja.

image
Eterično slovo
Tančica skrivnosti in morje dvoumnih prispodob je pospremilo konec ljubezni med Savino Atai in Giorgosom. Vrnitev v Ljubljano je bila boleča, zato nismo hoteli drezati v sveže rane. Savina je znana po svojem neomajnem optimizmu in kmalu bo žela sadove svojega življenjskega značaja.

image
Dokončno
Marsikdo si je oddahnil, da se je agonija med zakoncema Peterka po težavnih letih vendarle končala. Vsakdo je šel na svojo stran, Renata še naprej ljubeče skrbi za otroke in bdi nad tem, da njihove zasebne zgodbe ne bi romale v javnost.

image
Brez drame
Jelena in Simon Vadnjal sta imela še posebno pestro poletje, saj sta bila sredi selitvenega kaosa. Žal ne v skupni dom, ampak vsak na svoje, saj sta se po večletnem zakonu nepričakovano razšla. Osredotočena na hčer sta se zavezala k molčečnosti in ne želita pojasnjevati razlogov za ločitev, hkrati pa je ne zanikata. Mojstrica sladic in voditelj bosta prebrodila tegobe in našla novo srečo.

image
Potihoma
Komaj slišno, kot je prišla, tako je ljubezen med Ilko Štuhec in njenim Švicarjem tudi izzvenela. Beni Matti je našo smučarsko šampionko očaral na delovnem mestu, saj je opremljevalec povratnice po poškodbi. Med okrevanjem so se strasti ohladile in ostala sta le še sodelavca, kar pa tudi ni tako slabo.

Deli s prijatelji