PRIZADETA MEGHAN

Stres nekdanje kraljeve visokosti (Suzy)

Vojvodinja susseška je pred kratkim praznovala 42. rojstni dan.
Fotografija: Poleg 1200 evrov vrednih Chanelovih čevljev jo je torbica Goyard stala 2000 evrov, nalepka pa le tri evre in pol.
Odpri galerijo
Poleg 1200 evrov vrednih Chanelovih čevljev jo je torbica Goyard stala 2000 evrov, nalepka pa le tri evre in pol.

Meghan Markle pa od britanske kraljeve družine, katere del je, ni prejela glasnih čestitk na družabnih omrežjih, kot je to pogosto za vse resnično pomembne družinske člane. Še več kot to: na uradni spletni strani so nazadnje iz biografij nje in njenega moža le izbrisali naziva 'njena/njegova kraljeva visokost', ki ju ne smeta uporabljati že zadnja tri leta, a sta ostajala zapisana na spletni strani.

Toplemu dnevu navkljub je Meghan nosila volneni plašč, vreden 1500 evrov.
Toplemu dnevu navkljub je Meghan nosila volneni plašč, vreden 1500 evrov.

Glede na to, da je blagovna znamka, ki jo par gradi, tesno povezana z njunim kraljevim statusom, to zanju predstavlja precejšnjo težavo. Le teden dni po njenem rojstnem dnevu so Meghan ujeli fotografi in mnogi hitro opazili, da je imela pri 23 stopinjah Celzija levi rokav volnenega plašča lepo zavihan, da se je jasno videlo njeno zapestje. Zakaj je bilo to pomembno? Na njem je imela nalepljeno ploščico mladega podjetja NuCalm, ki naj bi aktivirala parasimpatično živčevje in lajšala stres. Ambiciozna starleta nedvomno ve, kaj sporoča s takšno gesto.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije