BILO JE NEKOČ

Stare fotografije, 2. del: Mularija, iz katere nekaj bo (SUZY)

Nekatere boste takoj prepoznali, ob drugih komaj verjeli, kako so se spremenili.
Fotografija: Resna

Že pri šestnajstih letih je bila Barbra Streisand odločena, da gre v svet zabave.
Odpri galerijo
Resna Že pri šestnajstih letih je bila Barbra Streisand odločena, da gre v svet zabave.

Za vas imamo še več fotografij iz zbornikov ob koncu šolskega leta. Nekatere boste prepoznali, ob drugih komaj verjeli, kako so se spremenili. Se spomnite svoje pričeske iz najstniških časov? Je bila podobna kateri od teh? 

Pobalin

Nasmejani kodrasti poba(lin) je nihče drug kot Justin Timberlake.
Pobalin Nasmejani kodrasti poba(lin) je nihče drug kot Justin Timberlake.
Sramežljivka

Preden je postala znana po erotičnih vlogah, je bila Kim Basinger sramežljivo dekle.
Sramežljivka Preden je postala znana po erotičnih vlogah, je bila Kim Basinger sramežljivo dekle.
Mlada lepotica

Njene velike oči in polne ustnice so že takrat izdajale, da bo Angelina Jolie Voight velika zvezda.
Mlada lepotica Njene velike oči in polne ustnice so že takrat izdajale, da bo Angelina Jolie Voight velika zvezda.
Katoliško dekle

Stefani Joanne Angelina Germanotta je bila v katoliški šoli pridna učenka, predana in zagnana, a malce negotova. Ko je postala Lady Gaga, se ji je spremenil svet.
Katoliško dekle Stefani Joanne Angelina Germanotta je bila v katoliški šoli pridna učenka, predana in zagnana, a malce negotova. Ko je postala Lady Gaga, se ji je spremenil svet.
Bridget osemdesetih

Preden je postala Bridget Jones, je bila Renée Zellweger tudi navijačica.
Bridget osemdesetih Preden je postala Bridget Jones, je bila Renée Zellweger tudi navijačica.
Odrasel najstnik

Že v najstniških letih je bil videti kot eden od odraslih prijateljev svojega očeta, a mlademu Jamesu Gandolfiniju se takrat še sanjalo ni, da bo postal glava družine Soprano.
Odrasel najstnik Že v najstniških letih je bil videti kot eden od odraslih prijateljev svojega očeta, a mlademu Jamesu Gandolfiniju se takrat še sanjalo ni, da bo postal glava družine Soprano.
Frajerka

Sedemnajstletna Joan Baez je bila zelo nadarjena in sledila svojim zanimanjem, čeprav je starše skrbelo, da jo bo ljubezen do glasbe vodila v odvisnost od drog.
Frajerka Sedemnajstletna Joan Baez je bila zelo nadarjena in sledila svojim zanimanjem, čeprav je starše skrbelo, da jo bo ljubezen do glasbe vodila v odvisnost od drog.
Levjesrčni

Štirje od petih Nixonovih sinov so bili poimenovani po britanskih kraljih: zloglasni ameriški predsednik Richard (na fotografiji pri sedemnajstih) je ime dobil po Rihardu Levjesrčnemu.
Levjesrčni Štirje od petih Nixonovih sinov so bili poimenovani po britanskih kraljih: zloglasni ameriški predsednik Richard (na fotografiji pri sedemnajstih) je ime dobil po Rihardu Levjesrčnemu.
Najboljša

Da bo iz male Whitney Houston nekaj velikega, je bilo znano že zgodaj, a žal nihče ni mogel predvideti ali preprečiti njenega tragičnega konca.
Najboljša Da bo iz male Whitney Houston nekaj velikega, je bilo znano že zgodaj, a žal nihče ni mogel predvideti ali preprečiti njenega tragičnega konca.
Najstarejši

Prvi od šestih Baldwinovih otrok je bil v srednji šoli navdušen nad politiko, rad je igral tudi nogomet. Danes je Alec znani igralec, trenutno ga čaka mučno sojenje za nenaklepni uboj.
Najstarejši Prvi od šestih Baldwinovih otrok je bil v srednji šoli navdušen nad politiko, rad je igral tudi nogomet. Danes je Alec znani igralec, trenutno ga čaka mučno sojenje za nenaklepni uboj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije