IGOR LUKŠIČ

Prvega je oddal v zakon

Te dni pa so imeli pri Lukšičevih kar dvojni razlog za zadovoljstvo: najstarejši sin Beno je najprej magistriral na ekonomski fakulteti, potem pa se je odločil za poroko s svojo izvoljenko Evo.
Fotografija: Ponosna Marta in Igor Lukšič s sinom – ženinom Benjaminom
Odpri galerijo
Ponosna Marta in Igor Lukšič s sinom – ženinom Benjaminom

Igorju Lukšiču gre na političnem parketu in v akademski sferi, zelo zadovoljen pa je tudi s svojim družinskim življenjem. Z ženo Marto Macedoni, pediatrinjo in strokovnjakinjo za avtizem, sta ponosna oče in mama štirih otrok – sinov Nika, Jana in Benjamina ter hčerke Katarine.
Mladoporočenca so zasuli s cvetjem in rižem.
Mladoporočenca so zasuli s cvetjem in rižem.

Vsi razen najmlajšega Nika, ki še študira, so že doštudirali. Te dni pa so imeli pri Lukšičevih kar dvojni razlog za zadovoljstvo: najstarejši sin Beno je najprej magistriral na ekonomski fakulteti, potem pa se je ne glede na korono in omejitve odločil za poroko s svojo izvoljenko Evo.

Za slovesni obred sta izbrala prekrasno Vilo Vipolže v Goriških brdih, ponosni ženinovi starši pa niso mogli skriti svoje ganjenosti: »Prvi je oddan, v prečudovitem ambientu in v ljubeče roke. Draga Eva in Benjamin, na lepo in kreativno skupno pot,« sta zaželela svojemu sinu in novopečeni snahi.
 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije