POROČENA

Pestro poletje Dese Muck: vrača se na televizijo

Še pred kratkim nevesta, zdaj pa spet priljubljena soseda v humoristični seriji na Planet TV.
Fotografija: Še pred kratkim nevesta, zdaj pa spet priljubljena soseda v humoristični seriji na Planet TV. Foto: facebook
Odpri galerijo
Še pred kratkim nevesta, zdaj pa spet priljubljena soseda v humoristični seriji na Planet TV. Foto: facebook

Naši zvesti bralci so nam javili, da so opazili, kako se priljubljena knjiga Dese Muck Anica in prijatelji v hrvaških knjigarnah prodaja za med. To je samo en razlog za veselje te opevane slovenske pisateljice, ki nam je zaupala svojo poročno zgodbo. Poleg uspešnih knjig jo namreč nenehno osrečujejo tudi hčerke s svojimi dosežki. Najstarejša Zala Sajko je sicer diplomirana režiserka, vendar ustvarjalnost pili kot avtorica besedil v oglaševalski agenciji Luna, kjer pobira nagrado za nagrado.

Najmlajša Ana Izza navdušuje s svojimi fotografijami, Urška pa je pred dnevi zaključila študij in se je okitila z nazivom magistra scenaristike. Njena mentorica Barbara Zemljič, ki je med drugim režirala filmsko različico Desine Panike, je na svojo prvo magistro upravičeno ponosna. Mi pa smo ponosni na novopečeno nevesto, saj se po zahtevni operaciji vrača na televizijske zaslone. Večji del poletja bo preživela v Beogradu, kjer snemajo humoristično serijo Dragi sosedje, in ekipa že komaj čaka, da se jim bo Muckova po daljšem premoru spet pridružila. »Pogrešali smo jo in že treniramo smejalne mišice, kajti ob Desi jih vsekakor potrebujemo,« so nam sporočili iz srbske prestolnice. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije