BOJEVITA

Pamela Anderson: pokvarjena, divja in izgubljena

Igralka je pri 54 videti izvrstno.
Fotografija: Igralka je pri 54 videti izvrstno.
Odpri galerijo
Igralka je pri 54 videti izvrstno.

Playboyeva zajčica in igralka Pamela Anderson ter njen prvi mož Tommy Lee sta bila za tabloide velika terna. Bila sta divja, tetovirana in svojo ljubezen sta kazala pred vsem svetom. Ko je tako luč sveta ugledal posnetek njunih posteljnih aktivnosti, ki sta jih izvajala na medenih tednih, se je večina svetovne javnosti le hihitala.

Nekega lepega dne je namreč eden od delavcev, ki je sodeloval pri prenovi njunega doma, iz nezadovoljstva nad delodajalcema iz hiše odnesel sef, v katerem je bila tudi videokaseta s posnetki z medenih tednov. Ti naj ne bi nikoli prišli v javnost in so bili namenjeni le njunim spominom. Posnetek spolnih odnosov med mladoporočencema je postal dosegljiv vsem, čeprav tega nista želela.

Lani so pod okriljem platforme Hulu o zgodbi začeli snemati nadaljevanko z naslovom Pam & Tommy, kar sta oba nekdanja zakonca obsodila kot gesto za služenje denarja, rekoč da gre za zelo travmatično izkušnjo njunega skupnega življenja. Pamela pri ustvarjanju nadaljevanke ni želela sodelovati, saj so se snemanja lotili brez njenega privoljenja. Zdaj so z Netflixa sporočili, da bodo posneli dokumentarni film, za katerega se je odločila Pamela, ki bo tako naposled le povedala svojo plat zgodbe tako, kot je to želela.

Lily James in Sebastian Stan sta se menda ves čas snemanja obnašala kot Pam in Tommy.
Lily James in Sebastian Stan sta se menda ves čas snemanja obnašala kot Pam in Tommy.

Kaj bo v filmu povedala, še ne vemo, zagotovo pa se bo dotaknila tudi nasilja, ki ga je bila deležna od svojega moža, za kar je bil obsojen na kar šest mesecev zapora. »Moje življenje: tisoč nepopolnosti, milijon napačnih predstav. Pokvarjena, divja in izgubljena. Nobenih pričakovanj nimam za izpolniti – lahko te samo presenetim. Ne žrtev, ampak preživela in živa, da lahko povem resnično zgodbo,« je zapisala. Mi pa že komaj čakamo njeno plat zgodbe.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije