CAMERON DIAZ

Otrok ji je namenjen kot poslanstvo

Objavljeno 14. januar 2020 18.00 | Posodobljeno 14. januar 2020 18.00 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Cameron Diaz spada med najbolj seksi ženske Hollywooda.

Cameron Diaz spada med najbolj seksi ženske Hollywooda.
Nova mama Cameron Diaz je po ascendentu čustvena rakica, a ker je njena vladarica Luna v stabilnem zemeljskem biku, vseeno stoji z nogami trdno na tleh. Ne mara sprememb in veliko ji pomeni finančna varnost. Sonce je v pridni, delavni in prizadevni devici, skupaj z Marsom, vladarjem kariere, v 2. hiši denarja. To pomeni, da je bila vedno bolj fantovsko, aktivno, odločno in športno dekle ter da se je za zaslužek pogosto nagarala, borila in ji ni nič padlo z neba. Morala se je trdo pogajati za honorarje, čeprav gre za visoke zneske in služenje s slavo, saj je vladar hiše financ kraljevski lev. Vladar hiše partnerstva je Saturn, ki kaže, da je pravega našla pozneje v življenju, na starejša leta, ko je pridobila določeno modrost in zrelost ter nehala iskati površne in preproste mišičaste alfa samce. Ker je Saturn v dvojčkih, je partner mlajši od nje in spoznala ga je prek prijateljev.
image
Rojstna karta Cameron Diaz

Na vrhu sedme hiše ima igralka severni lunin vozel, kar pomeni, da je prav resno partnerstvo njena karmična naloga. A ker se tega šele uči in je Saturn resen, hladen in strog planet, povezan z redom in odgovornostjo, se je z občutkom, da temu ne bo kos in je zakonski jarem prevelik zalogaj zanjo, temu dolgo izogibala. Toda karmični vozel nas potisne v naše učne lekcije, zato se dolgoročno ni mogla izogniti niti sorodni duši niti materinstvu. Vozel je namreč povezan tudi z vladarjem hiše otrok, Plutonom, in Luno, njeno vladarico, ter Neptunom, ki je prav tako v hiši otrok. Pa še drugi vladar iste hiše, Mars, je tik ob njenem Soncu, kar vse govori, da ji je bil otrok namenjen in je del njene življenjske poti. S Plutonovo vladavino je to zanjo prelomna, globoka, transformativna izkušnja, ker je ta v kvadratu z Jupitrom, vladarjem zdravja, je imela z zanositvijo morda nekaj težav, tudi operacij in posegov. Da je precej verjetno, da deklice ni donosila sama ali je šlo za umetno oploditev ali darovano jajčece, nakazuje Neptun, planet zmede, nejasnosti, ki spodbuja, da ostaja resnica zavita v tančico skrivnosti in ni šlo vse tako, kot običajno gre, torej po naravni poti. Neptun je v kvadratu s Soncem, vladarjem hiše denarja, kar diši tudi po tem, da je za otroka morda plačala.

Tektonske življenjske premike sicer označuje prehod pr. ascendenta v devico, zaradi česar bo usmerila pozornost drugam in bo v karieri malce manj sijala. Lahko jo celo za nekaj časa odrine na stran, da bi skrbela za otroka. Pr. Mars, tradicionalni vladar hiše otrok, je na vrhu hiše doma, kar še potrjuje, da bodo njena prizadevanja usmerjena v dom in družino, možna je tudi selitev. Prihod dojenčka je sicer spremljalo nekaj srečnih vplivov, a trenutno najbolj bodejo v oči mrki na ascendentu in vrhu partnerske hiše ter tr. Saturn in Pluton na slednjem. Starševstvo ju bo oba spremenilo, pritisk na odnos bo močnejši. Res je, da se zveza lahko tudi poglobi in stabilizira, a bosta morala vseeno najti ravnovesje med obema novima vlogama, da se zakon ne zamaje. 
Deli s prijatelji