IGRALKA

Odvrgla je vsa oblačila

Enaintridesetletnica je namreč nastopila v videospotu za pesem Inside Love, pri katerem je sodelovala tudi kot režiserka.
Fotografija: Lepa igralka se je tokrat preizkusila tudi kot režiserka.
Odpri galerijo
Lepa igralka se je tokrat preizkusila tudi kot režiserka.

Igralka Saša Pavlin Stošić, ki smo jo lahko gledali v seriji Najini mostovi, se je preizkusila v povsem novi vlogi. Enaintridesetletnica je namreč nastopila v videospotu za pesem Inside Love, pri katerem je sodelovala tudi kot režiserka.
Prizor iz videospota, v katerem je povsem naga. Foto Youtube
Prizor iz videospota, v katerem je povsem naga. Foto Youtube

»Pesem naslavlja ljudi, da znova ali na novo odkrijejo ljubezen do sebe. V tej težki situaciji v času pandemije, v času strahu, panike in negotovosti jih želi spodbuditi, da se obrnejo vase in poskušajo najti notranji mir in zaupanje, da bo še vse dobro,« je povedala Saša, ki je za potrebe snemanja odvrgla vsa oblačila, s čimer kot vsestranska umetnica ni imela težav.

»Strinjala sem se, da je golota za zgodbo nujna, čeprav je naročniki niso niti zahtevali niti pričakovali,« je svojo odločitev pojasnila lepa igralka, ki je še dodala, da goloto razume kot najvišjo obliko pristnosti, saj se človek povsem nag ne more za ničimer skrivati. Dodala je, da je danes golota vse prevečkrat pohujšljiva in zlorabljena, čeprav je v umetnosti prisotna že tisočletja.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije