TANJA ŽAGAR IN MIKI ŠARAC

Njuna ljubezenska zgodba: Ti si vse, kar potrebujem

Objavljeno 01. avgust 2020 12.22 | Posodobljeno 01. avgust 2020 12.12 | Piše: Tomaž Mihelič, FOTO: Osebni arhiv

Pesem, ki jo je Tanja Žagar zapela z dalmatinsko Klapo Šufit, v resnici pripoveduje o pristnem odnosu med njo in dolgoletnim partnerjem, menedžerjem in najboljšim prijateljem Mikijem Šarcem.

V resnici bi moral biti Miki glavni igralec v romantičnem spotu pesmi Za vse življenje.
Ni skrivnost, da Tanja skrbno čuva svojo zasebnost. Ljubezenskega življenja z Mikijem ne obeša na veliki zvon in o njem ne izgublja odvečnih besed, ampak kot vedo tisti, ki jo dobro poznajo, osebne izkušnje najraje preoblikuje v besedila pesmi. Z njimi se pokloni trpkim in lepim trenutkom, zaradi katerih je postala trdna, odločna in samozavestna ženska. Ena takšnih se skriva v najnovejši poletni uspešnici, za katero je odprla srce in svojemu dragemu posvetila odo ljubezni, saj kot pravi, o tem najmočnejšem čustvu raje prepeva kot govori.

Pesem, ki jo je Tanja Žagar zapela z dalmatinsko Klapo Šufit, v resnici pripoveduje o pristnem odnosu med njo in dolgoletnim partnerjem, menedžerjem in najboljšim prijateljem Mikijem Šarcem. Že večkrat nam je namignila, da lahko odgovor na vsako vprašanje najdemo v njenih skladbah, saj intimne trenutke deli le s tistimi, ki ji znajo prisluhniti. Tako smo se po namigu njene dobre prijateljice posvetili verzom iz pesmi Za vse življenje, v katere je pevka stkala vso hvaležnost do moškega svojih sanj.

Resnica o ljubezni je skrita med verzi.

Drzna in zaljubljena

image
Kratek romantični pobeg v dvoje je bil odlična priložnost za partnerski oddih.
Samo on jo namreč pozna do potankosti in v vseh njenih čustvenih stanjih. Prav ta predanost in iskren odnos sta ključ njune dolgoletne veze, ki se je razvila iz poslovnega in kmalu zatem še prijateljskega razmerja. Redki so primeri, da bi pari tako dolgo zdržali skupaj v prepletu zasebnega in poklicnega interesa, kar potrjuje naslov romantične izpovedi, da se bosta trudila negovati ljubezen vse življenje. Miki je namreč tisti, ob katerem se zlahka vrne v dni, ko je kipela od sreče, in pozabi na žalost. Vse najlepše trenutke Tanjine kariere sta dejansko doživela skupaj in tega nikakor ni pozabila omeniti, zato je v skladbi povedala tudi, da si ga želi v svoji bližini vsak trenutek. Za tiste, ki jo poznajo in vedo, kako se preda v partnerskem odnosu, ni skrivnost, da bi si nekoč želela natakniti poročni prstan, in morda je prav to namignila v besedilu, kjer pravi: »… da me vzameš za roko in ljubiš kot ženo.« Toda Žagarjeva ni ostala le pri romantiki in drsenju prstov skozi lase, ampak se je spustila tudi na meseno raven, ko je zapela: »Tako si te želim, moje telo je lačno.« S tem je zaokrožila zgodbo in poudarila, da je njuna ljubezen krasna in strastna.

Ljubezenski prizori z drugim

image
Miki Šarac in hčerka Lara.
Snemanje videa je bilo za Tanjo še poseben izziv, saj je za potrebe videospota morala odigrati še ljubezensko pripoved. V vlogo njenega Mikija se je vživel pevec Klape Šufit, h kateremu se je stiskala naša zvezdnica. Da je bilo vse čim bolj pristno, si je najbrž domišljala, da se dotika dragega in mu zre globoko v oči. Šarac je vse skupaj opazoval z varne razdalje, a mu intimni prizori niso prišli do živega, saj je profesionalec, ki se zaveda vsega, kar je potrebno za dober končni izdelek. To je bilo zgolj igra, tiste prave, nezaigrane ljubezni pa je deležen samo on. Tako sta se po končanem delu odpravila na romantični pobeg po jadranskih otokih ter uživala na barki. Ona je skrbela za polne želodčke, on pa je lovil veter in jo vodil po samotnih zalivih. Užitki v dvoje so bili kratki in sladki, ravno dovolj za prižiganje ognja strasti in kovanja naslednjih poslovnih podvigov. Rodila pa se je že tudi inspiracija za novo osebno izpovedno pesem. Na to, kaj nam bo Tanja razkrila v njej, pa bomo morali še malce počakati.
Deli s prijatelji