DRUGA OBLETNICA ZAKONA

Maja Gal Štromar: Še vedno živiva ločeno življenje!

S partnerjem si dajeta veliko svobode in prostora.
Fotografija: Ljubitelji gledališča komaj čakajo Absurdanijo, d. o. o., Maje Gal Štromar, ki z možem Mitjo živi na ločenih naslovih.
Odpri galerijo
Ljubitelji gledališča komaj čakajo Absurdanijo, d. o. o., Maje Gal Štromar, ki z možem Mitjo živi na ločenih naslovih.

Vsestranska umetnica Maja Gal Štromar preživlja lepe ustvarjalne in zasebne čase. Je tik pred premiero nove monokomedije Absurdanija, d. o. o, ki bo 17. septembra v Medvodah. Zanjo je napisala besedilo, na oder pa se vrača tudi kot igralka.

Gre za družbeno angažirano monokomedijo, v kateri se predstavijo tri karikature današnjega časa: Antígena – epidemiologinja po sili razmer, Alenka – slovenska vplivnica in Bogomila Branislava Ropotova – kandidatka za predsednico države. V resnici gre za sodobno pelin komedijo z močnim sporočilom. Kljub vsemu pa si je Maja to poletje vzela nekaj časa tudi za oddih z možem Mitjo, s katerim sta praznovala drugo obletnico poroke. Čeprav še naprej živita vsak na svojem naslovu, on v Novem mestu, ona v Ljubljani, je njuna ljubezen bolj cvetoča in sijoča kot kadarkoli prej. Dajeta si veliko svobode in prostora, pravi Maja: »Čutim, da se najina ljubezen ukoreninja. Razmišljava in sanjariva o skupni selitvi v prihodnosti, a za zdaj to ostaja še skrivnost.«

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije