ZNANI V ZVEZDAH

Krize še ni konec

Objavljeno 08. april 2020 20.00 | Posodobljeno 04. april 2020 21.37 | Piše: Mateja Blažič Zemljič

Oktobra se kažejo nepričakovane spremembe in stres.

Princ Charles je po ascendentu kraljevski lev, njegovo Sonce je v globokem in skrivnostnem škorpijonu na vrhu 5. hiše otrok in hobijev. Zanimivo je, kako so tako Sonce, ki kaže človekovo življenjsko pot, kot Mars, vladar njegove kariere, in Jupiter, ki razkriva, kje imamo srečo in širimo krila, v hiši konjičkov in zanimanj, kar odlično opiše princa na stranskem tiru, čigar glavna zaposlitev sta vrtnarstvo in polo. Seveda je tudi zelo razgledan, potuje po svetu in se strastno poglobi v vse, kar ga pritegne, saj so omenjeni planeti v škorpijonu, ki mu daje globino, in strelcu, planetu širine. Luna v biku je odlično postavljena na vrh velikega trigona, v 10. hiši kariere, kar potrjuje, da uživa v luksuzu in življenju na veliki nogi, v tem, da mu ni treba skrbeti za preživetje in se lahko samo zabava in izobražuje. V trigonu sta namreč tudi Saturn v hiši financ, ki mu prinaša rento in stabilnost ter je vladar njegove hiše vsakdanjih projektov in dela, ter že omenjeni dobrotnik Jupiter. Saturn je sicer tudi vladar hiše zdravja. Je v vestni in previdni devici, kar kaže njegovo siceršnjo striktnost pri organski hrani in pedantnost pri skrbi zase, a je lepo povezan z Jupitrom, Merkurjem in Luno, kar sporoča, da se iz vseh zdravstvenih težav srečno izvije.
image
Rojstna karta princa Charlesa.

Da se je okužil s koronavirusom, kažejo tr. Jupiter, Saturn in Pluton v hiši zdravja. Nič ne pomaga tudi, da je tr. Saturn v kvadratu z Luno, kar pomeni, da težko prenaša karanteno, hkrati pa, da v tem času tudi kraljica ni v najboljši koži. Kvadrat se ponovi junija in decembra, zato težav, bremen in neprijetnih čustev še ni konec. Pr. Luna je na Marsu, kar zdravstveno tudi ni najboljše, saj ga povezujemo z vnetji, ta aspekt pa pojasni tudi, zakaj v tem času ne more zdržati pri miru, dela kljub bolezni in je jezen na ves svet, da se mu je to zgodilo. Mars je sicer vladar njegove kariere, in ker ga aktivira serija mrkov junija, decembra in junija 2021, bo najverjetneje v tem času začel prevzemati vedno več kraljevih nalog.

Oktobra se kažejo nepričakovane spremembe in stres, povezani z njegovo karierno in javno funkcijo. Prihodnji februar se nadaljuje kriza, ki je lahko povezana s šibkostjo matere in njegovimi povečanimi obveznostmi. Pr. Luna je trenutno še v sproščenem, dobrovoljnem in uživaškem strelcu, kar pomeni, da ima pred sabo še nekaj brezskrbnih mesecev, nato pa bo moral zavihati rokave, saj ga čaka resno delo. Januarja 2021 pr. Luna namreč prestopi v kozoroga, nato pa pomladi še v 6. hišo dela, zdravja in služenja. Istočasno pride pr. Sonce na descendent, kjer ga 'napade' tr. Saturn s skrbmi in obremenitvami ter mu zmanjšuje odpornost, vitalnost in zanos. Ker pa se pr. Luna po prestopu v kozoroga takoj lepo poveže z rojstno Luno, ki kaže mater v moški karti, in sledijo ugodni pomladni aspekti za ljubezen, srečo, uspeh in uživanje, bo kraljica uspešno prebrodila svoje težave, Charles pa bo zaradi njenega pešanja pod črto samo bolj obremenjen z državniškimi posli.
 
Deli s prijatelji