ASTRO

Kažipot planetov: Pazite le, da boste ostali čim bolj realni

Kaj nam napovedujejo planeti v obdobju od 8. do 14. aprila?
Fotografija:
Odpri galerijo

Teden, ki ga velja kar najbolj izkoristiti, saj se dovrši konjunkcija Jupitra in Neptuna, kar prinaša novo upanje, priložnosti, uresniči se nam lahko kakšna skrita želja, čas je spodbuden za ustvarjanje, duhovnost, umetniki bodo imeli veliko navdiha, bolj sočutni bomo, na kriznih žariščih pa lahko pride do mirovnih pogovorov.

Pazite le, da boste ostali čim bolj realni in vas ne bo odneslo v pretiravanje. V petek nas bo spremljala energija Merkurjevega sekstila z Marsom. Upali si bomo povedati, kaj mislimo, in se energično lotevali svojih ciljev. Dan je primeren za dogovore, komunikacijo, sestanke, v nasprotju z nedeljo, ko lahko preveč vztrajamo pri svojem in gremo z besedami na nož.

V ponedeljek vstopi Merkur v bika. Bolj prizemljeni bomo, a tudi trmasti in nepopustljivi, težje se bomo prilagajali in popuščali. Pazimo, da nas naša prepričanja in fiksne ideje ne vodijo daleč stran od naših ciljev in harmoničnih odnosov. Do četrtka opravimo čim več, saj v petek, 15. 5., Mars vstopi v ribi, zaradi česar bomo bolj pasivni in se nam ne bo nič več ljubilo. Manj bo volje in energije za akcijo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije