DEKLETA NA KUPU

Z vzornico so posnele pesem

Zasedba MJAV z Ireno Vrčkovnik posnela poskočno poletno uspešnico. Dekleta se poznajo dolga leta, po pesmi bodo posnela tudi videospot.
Fotografija: Članice skupine MJAV in Irena Vrčkovnik so posnele uspešnico Številka srca. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Članice skupine MJAV in Irena Vrčkovnik so posnele uspešnico Številka srca. FOTO: Osebni Arhiv

Tri vrhunske vokalistke in zapeljive mačke iz skupine MJAV so skupaj z Ireno Vrčkovnik poskrbele za poskočen in lahkoten hit tega poletja, pesem Številka srca. Je izjemno zahtevna, saj zajema večglasno petje, v njej pa je čutiti tudi eksplozivno žensko energijo. Pesem so premierno predstavile na letošnjem MMS, na katerem so jih gledalci bogato obdarili s telefonskimi glasovi, kar nakazuje, da gre hitro v uho. In kako je nastalo sodelovanje med skupino MJAV in Ireno Vrčkovnik? Članice so z Ireno prijateljice dolga leta, pravzaprav so skoraj sovaščanke.


Jasmina pravi, da je bila Irena dolga leta njena vzornica in da pozna večino njenih skladb, njene zimzelene melodije pa so se znašle tudi v repertoarju skupine. Tudi zato so v predlog Irene, ki je napisala besedilo, in Aleša Klinarja, ki je napisal glasbo, da bi skupaj zapele, brez pomisleka privolile. Ani Frece je o skladbi Številka srca povedala: »Gre za lahkotno poletno pesem, ki ob odličnem vokalnem aranžmaju zazveni unikatno in zanimivo.« Dekleta so nam še zaupala, da bo pesem kmalu dobila videospot. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije