ZNANI V ZVEZDAH

Poslovni uspeh in nova ljubezen

Denis Porčič - Chorchyp je po ascendentu strastni, globoki in prodorni škorpijon.
Fotografija: denis porcic chorchyp
Odpri galerijo
denis porcic chorchyp

Denis Porčič - Chorchyp je po ascendentu strastni, globoki in prodorni škorpijon. Njegov moderni vladar je Pluton, planet velike moči in transformacije, tradicionalni pa bojevniški Mars. V karti prevladuje naporni T-kvadrat, ki kaže veliko blokirane energije. Bojevanje je tako odličen način za sproščanje nakopičenega nemira, stresa in čustev.
denis porcic chorchyp
denis porcic chorchyp

Del T-kvadrata sta Sonce in Merkur v biku, v 7. hiši, ki prinašata trmo, vztrajnost in nepremakljivost, ko se za nekaj odloči. Prav mu prideta tudi v ringu, saj ga stabilizirata, hkrati pa poudarjata, da je njegova življenjska pot usmerjena v odnose, partnerstvo. Toda drugi del T-kvadrata je Uran na ascendentu, planet stresa, živčnosti, sprememb, impulzivnosti, tudi hiperaktivnosti, ki nenehno rušijo njegovo rutino, prinašajo turbulence v njegove odnose in življenje.

Vse skupaj je povezano s severnim karmičnim vozlom v levu, kar pomeni, da je bil v preteklih življenjih najverjetneje slaven in priznan bojevnik, učitelj borilnih veščin, saj je v 9. hiši izobraževanja. Bojevanje in športne aktivnosti so ob teh aspektih odlična izbira za sproščanje nakopičene energije, ki bi se sicer izrazila na kak drug negativen način. Da je v karieri izredno uspešen, ima srečo in so mu borilne veščine pisane na kožo, kažeta Mars in Jupiter na vrhu 10. hiše.

Ker sta v devici, se mora za dosežke potruditi in trenirati. Seveda mu pomaga Luna v dvojčkih, da zna tako poškodbe kot poraze prenesti s humorjem, športno, ne da bi ga zlomili. Še nekaj je pomembno za profesionalnega bojevnika – 6. hiša zdravja. Znamenje bika kaže trdoživost, vladarica Venera pa je v 8. hiši regeneracije, lepo povezana z Jupitrom na vrhu hiše kariere, kar mu pomaga pri okrevanju. Planetoid Kiron, povezan z rano in bolečino, ki jo je treba zaceliti, tako zunanjo kot notranjo, pa logično nakazuje celjenje telesa in poškodbe.

Čaka ga leto novih poslovnih začetkov in ljubezni. Pr. Luna v škorpijonu že marca spodbuja karierne priložnosti. Hkrati se tr. Uran pomakne v 6. hišo zdravja in vsakdanjega dela ter se odlično poveže z dobrotnikom Jupitrom, ki je vladar hiše denarja, dobro položen na vrh hiše kariere. Aspekt se še nekajkrat letos ponovi, nato pa se Uran še večkrat poveže z Marsom in vrhom hiše kariere.
Rojstna karta Denisa Porčiča - Chorchypa
Rojstna karta Denisa Porčiča - Chorchypa

To mu bo dalo nov zagon, ideje, kako spremeniti ali razširiti poslovno dejavnost, številne priložnosti, poznanstva in nove poti. Je pa Mars tudi vladar njegove hiše ljubezni, in ker se tako v aprilu 2019 kot 2020 pr. Venera poveže z rojstnim in progresiranim Plutonom, ima ves ta čas odprta vrata za novo zvezo. Še več, tr. Uran se na 1. stopinji bika poveže tudi z rojstno Venero že v marcu.

Konec 2019. pade sončni mrk nasproti njegove Venere in pr. Sonca, v juniju 2020 pa prav nanju. Ne le izpolnjene srčne želje in partnerstvo, čakajo ga tudi velika priljubljenost, širjenje prijateljskega kroga, trdno zdravje, izpopolnjujoči in donosni poslovni projekti ter osebno zadovoljstvo. Samo denarja naj letos nikomur ne posoja ter se izogiba pogodbam in sodelovanju z ljudmi, ki ga lahko opeharijo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije