KOT PREROJEN

Po novem živi bolj zdravo

Objavljeno 22. februar 2019 21.41 | Posodobljeno 22. februar 2019 21.45 | Piše: A. J.
Prerojeni Keith Richards.
Keith, znan po tem, da mu droge, alkohol in zabave do jutranjih ur ne pridejo do živega, je pri 70+ le pritisnil na zavoro.
Glasbenik Keith Richards je ikona nezmernega življenjskega sloga, polnega zabav in uživanja nezdravih snovi, ob katerem pa je, ironično, ostal nadvse čil in zdrav vse do danes.
image
WireImage Keith, znan po tem, da mu droge, alkohol in zabave do jutranjih ur ne pridejo do živega, je pri 70+ le pritisnil na zavoro.

A zdaj se je rocker iz skupine The Rolling Stones le odločil pritisniti na zavoro in se malce umiriti. Kot je razkril v nedavnem intervjuju, je v 2019. vstopil precej bolj zdravo. Po divji zabavi za svoj 75. rojstni dan konec prejšnjega leta in 35-letnici zakona s Patti Hansen se je odločil čezmerno popivanje prekiniti za vselej.

»Odrekel sem se vsem težkokategornim pijačam. Popijem kozarec vina pri kosilu, guinnessa, pivo ali dve, a ničesar drugega. To je tako kot pri heroinu – prenehal sem eksperimentirati,« poudarja kitarist. Cigaretam pa se mu še ni uspelo odreči.

»Kar vzamem jo in jo prižgem, ne da bi razmišljal. Toda v zadnjem času mi je uspelo znatno zmanjšati količino pokajenih cigaret. In še naprej delam na tem,« se je pohvalil. 
Deli s prijatelji