ZVEZDA

Maja Pinterič: z vaških odrov v osrednji televizijski termin

Najširša javnost jo je spoznala, ko je Klemnu Slakonji pomagala voditi letošnjo Emo. Mladina in otroci jo poznajo z interneta. V Emi Fresh so iskali mlade glasbenike, ki se bodo bolj uveljavljenim pridružili v boju za pot na Eurosong, ki pa ga letos potem žal ni bilo. V seriji Neki Neki si z Lovrom Prešičkom postavljata izzive, poraženca pa čaka kazen. Nekoč celo tako huda, kot je smučanje na Krvavcu v kopalkah. Številke ogledov so ponorele, z Lovrom pa sta dobila prostor tudi v oddaji Vikend paket in obšla Slovenijo. Spontana, vedra in sila energična Maja ima rada izzive, ki ji jih prinaša življenje. In če so v skladu z njenimi načeli, si vrat vsekakor ne namerava zapirati sama. Tudi če sprva zelo dišijo po žgečkljivosti!
Fotografija: Po norem letu, polnem zanimivih projektov, je odločena, da še to poletje spiše diplomo in zaključi dodiplomski študij komunikologije. Nato jo čaka magisterij.
Odpri galerijo
Po norem letu, polnem zanimivih projektov, je odločena, da še to poletje spiše diplomo in zaključi dodiplomski študij komunikologije. Nato jo čaka magisterij.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije