RAZKOŠNO

FOTO: Hiša Beckhamovih za 35 milijonov evrov

Objavljeno 01. februar 2019 13.09 | Posodobljeno 01. februar 2019 13.09 | Piše: A. J.

Najljubša rezidenca Beckhamovih.

David in Victoria Beckham imata od vseh nepremičnin najraje londonsko vilo.
Čeprav Beckhamovi največ časa preživijo v Los Angelesu, je njihova najljubša rezidenca razkošna družinska vila v Londonu, ki naj bi bila vredna kar 35 milijonov evrov. Pri urejanju domovanja je imela glavno besedo modna oblikovalka Victoria Beckham, ki je želela v hiši združiti eleganco in udobje, zato je na pomoč poklicala Rose Uniacke, priljubljeno notranjo opremljevalko za petičneže.
image
David in Victoria Beckham imata od vseh nepremičnin najraje londonsko vilo.

Vila je opremljena v značilnem angleškem slogu, toplino pa ji dajejo rustikalni detajli. Tla so iz črno-belega marmorja in lesa, zadnji pa zaznamuje tudi očarljivo jedilnico. Družina za mizo, ki je središče prostora, sedi na klopeh, opaženih s tkanino bele in bež barve. Vsi člani se radi zadržujejo tudi v kuhinji, slavni očka David pa pogosto prevzame vlogo glavnega kuharja, še posebno rad svoje najdražje razveseli s palačinkami.
image
Razkošni dom v rustikalnem slogu ima tudi kamin, pred katerim radi posedajo otroci.

Razkošni londonski dom Beckhamovih ima tudi telovadnico, vinsko klet in skrbno negovan vrt, za katerega skrbi okoli deset vrtnarjev. Prav na njem so lanski božič priredili ognjemet, ki je bil eden od vrhuncev zabave, za katero je par odštel vrtoglavih 40.000 evrov. 
Deli s prijatelji